Mihăiță Năstase are fractură și nu poate juca pe terenul sintetic de la Buzău în meciul dintre Unirea Slobozia și Metalul.

Unirea Slobozia este singura echipă neînvinsă din seria a doua a ligii a treia de fotbal. Dacă vrea să rămână pe prima poziție a clasamentului Unirea trebuie să câștige pe teren sintetic cu Metalul Buzău.

Unirea Slobozia are o deplasare grea la Buzău, meci cu Metalul. Partida se va disputa vineri, de la ora 14.00, după ce Federația Română de Fotbal a decis devansarea etapei din cauza alegerilor prezidențiale de duminică.

Al doilea atac, 27 goluri marcate de Unirea Slobozia în 11 meciuri, versus cea mai bună apărare, doar 5 goluri primite de Metalul Buzău, este confruntarea zilei în a doua serie în liga a treia.

În calitate de echipă gazdă Metalul Buzău are avantajul unui teren sintetic ce-i incomodează de fiecare dată pe fotbaliștii Unirii Slobozia.

Chiar și așa, buzoienii au un bilanț negativ atunci când joacă pe teren propriu, două victorii și un egal din șase meciuri disputate în acest sezon.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia este invincibilă pe teren străin și în șase confruntări a încheiat de două ori la egalitate, cu Popești-Leordeni și CS Tunari, și s-a impus de patru ori..

Unirea Slobozia va face deplasarea la Buzău fără tânărul atacant Mihăiță Năstase care a suferit o fractură în meciul cu Dacia Unirea Brăila.

În singura prezență pe terenul Metalului Buzău, Unirea Slobozia a pierdut printre degete victoria Unirea Slobozia a pierdut printre degete victoria, cu un gol, primit în al cincilea minut al prelungirilor în sezonul 2017 – 2018.

Articolul precedentAlegeri prezidențiale 2019. Cum se pedepsește frauda electorală
Articolul următorȚeapa PNDL: doar 3,74 milioane de lei pentru facturile restante din Ialomița