Mihăiță Năstase a suferit o fractură și nu mai poate juca pentru Unirea Slobozia în cele cinci etape rămase din turul campionatului.

Pierdere grea pentru Unirea Slobozia, formație angrenată în lupta pentru promovarea în liga a doua. Tânărul atacant Mihăiță Năstase a suferit o fractură și va lipsi câteva luni.

Atacantul Mihăiță Năstase are fractură și va reveni pe teren în echipa Unirea Slobozia abia în primăvară.

Fotbalistul crescut la grupele de copii și juniori Unirea Slobozia a fost lovit violent la meciul disputat cu Dacia Unirea Brăila, fază la care a obținut o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa.

Mihăiță Năstase a suferit o fractură iar turul de campionat s-a terminat pentru el. Este o fractură prin smulgere de os la gleznă. Inițial am crezut că este vorba de o entorsă dar din păcate examenul medical a indicat fractură.”, a anunțat Enache Costea, antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia.

Fotbalistul va sta două săptămâni cu piciorul în gips după care medicii vor decide dacă osul afectat este refăcut sau va fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

În cazul unei operații pentru repararea smulgerii de os perioada de repaus va fi de câteva luni. Mihăiță Năstase ar putea reveni pe teren abia în returul ce începe în primăvara anului viitor.

Atacantul Unirii Slobozia trecerea printr-o perioadă foarte bună și reușise să înscrie în acest sezon patru goluri, toate din acțiune.