Bogdan Dima a încercat să respingă mingea dar a trimis-o în proprie poartă. Golul a fost însă anulat eronat la semnalizarea tușierului.

Criza de formă și de rezultate continuă la Unirea Slobozia. Ultimul meci pe teren propriu din această ediție de campionat nu a adus victoria după ce oaspeții au egalat în ultimul minut al prelungirilor.

Unirea Slobozia a uitat să mai câștige și a făcut doar egal, scor 2 – 2, pe teren propriu cu CS Tunari. Echipa lui Enache Costea traversează cea mai neagră perioadă din ultimii ani, patru meciuri consecutive fără victorie.

Unirea Slobozia nu se regăsește și are o lună mai neagră: două înfrângeri în deplasare și două rezultate de egalitate pe teren propriu. O posibilă expilcație poate fi și întârzierea plății salariilor.

Trupa lui Enache Costea nu avea decât varianta victoriei pentru a se menține pe ultima treaptă a podiumului, poziție amenințată de Progresul Spartac.

Devenit deja un obicei prost în ultimele meciuri, Unirea Slobozia a încasat repede gol și s-a văzut condusă încă din minutul 20. A fost nevoie de un contraatac-școală purtat în bandă de vitezistul Claudiu Zamfir și o centrare precisă în careul mic pentru o reluare simplă în plasă semnată de Alberto Vălimăneanu.

Gazdele își revin rapid din dușul rece administrat și se aruncă în atac. Beneficiază de câteva cornere și lovituri libere iar golul egalizator vine în minutul 35 din gheata lui Gabriel Teodorescu, șut înșelător din afara careului care-l prinde nepregătit pe portarul Cătălin Musceleanu.

În loc de 3 – 1 meciul se termină 2 – 2

Unirea Slobozia forțează pe atac în partea secundă dar centrările sunt de fiecare dată imprecise și aduc doar păreri de rău celor 500 de suporteri. Ratează Nelu Bucă cu un șut moale din centrul careului, îl imită Mihăiță Năstase cu minge trimisă din unghi puțin pe lângă bara laterală pentru ca golul doi să vină tot de la Gabriel Teodorescu. Mijlocașul are timp să-și așeze mingea pe șut și o trimite de la 30 metri sub transversală în minutul 70.

Pățiți cu un meci înainte pe teren propriu când au fost egalați în minutul 5 al prelungirilor de Agricola Borcea, jucătorii Unirii nu ridică piciorul de pe accelerație și cu zece minute înainte de final mingea ajunge din nou în poarta celor de la CS Tunari.

Centrarea foarte bună din lateral a lui Adrian Răduca duce mingea în centrul careului mic de unde Bogdan Dima încearcă să o respingă dar o trimite imparabil în poartă. Bucuria gazdelor este însă anulată incorect de o semnalizare greșită a unei poziții de ofsaid.

Oaspeții primesc bucuroși ajutorul din partea arbitrilor și în ultimul minut al prelungirilor reușesc, împotriva cursului jocului, să egaleze, autor nou-intratul Alin Ilin, aflat într-o poziție reclamată de gazde ca afară din joc.

Unirea Slobozia face doar un 2 – 2 neconvingător pe teren propriu și cade de pe podium după ce Progresul Spartac București s-a impus cu CS Afumați. Pentru a prinde in-extremis locul 3, echipa lui Enache Costea trebuie să câștige în ultima etapă în deplasare cu CSM Oltenița iar Progresul Spartac să nu câștige la Borcea.

UNIREA Slobozia: Călinoiu, Ene, Suciu, Ibrian, Toma, Teodorescu, Gherasim, Adăscăliței, Năstase, Șerban, Bucă. Au mai jucat: Topor, Răduca, Bălan, Milotin. Antrenor: Enache Costea.

CS Tunari: Musceleanu, Oșca, Ghinea, Iordache, Ciortan, Zamfir, Barabaș, Dima, Vălimăneanu, Neculai, Bâtfoi. Au mai jucat: Ilin, Lazăr, Mitracu. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Articolul precedentBani publici deturnați către mitingurile electorale ale PSD
Articolul următorExercițiul Saber Guradian 2019, la Bordușani