Un tânăr de 19 ani ce consumase substanțe cu efect psihotrop a cauzat un grav accident de circulație lângă Slobozia. (FOTO: Urasehc Namiram)

Circulația pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de pe DN 21, Slobozia – Drajna, a fost întreruptă aproape o oră pentru descarcerarea unui conducător auto de 19 ani.

Un tânăr aflat sub influența substanțelor cu efect psihotrop a cauzat un grav accident de circulație lângă municipiul Slobozia.

În timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau patru tineri cu vârste între 20 și 24 ani, cu toții din Călărași, șoferul imprudent s-a angajat într-o depășire riscantă în apropiere de Slobozia.

Impactul frontal cu un ansamblu auto condus regulamentar de un șofer de 43 ani din Constanța a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

Pompierii de la Slobozia și Dragalina chemați de urgență la fața locului s-au chinuit să-l scoată din mașină pe șoferul rămas încarcerat.

Conducătorii auto au fost testați de polițiștii rutieri din Slobozia cu aparatul etilotest iar rezultatele au arătat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Tânărului de 19 ani i s-a făcut și testul rapid de droguri, valorile indicând că se afla sub influența substanțelor cu efect psihotrop, după care a fost transportat la Spitalul Slobozia.

În urma accidentului de lângă Slobozia toți cei cinci pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Articolul precedentSenatul adoptă azi 115 inițiative legislative prin aprobare tacită.
Articolul următorPNDL a ajuns la fundul sacului. Comisia Europeană refuză să finanțeze proiectele