Acuzaţii grave lansate de o femeie suspectă într-un dosar de prostituție și proxenetism, pe grup infracțional organizat, la adresa unui polițist din Prahova.  Aceasta  pretinde că deține imagini cu respectivul poliţist în ipostaze indecente cu agetul de poliție prahovean.

Dosarul este instrumentat de DIICOT, iar suspecta a fost plasată în control judiciar.

Se pare că agentul, subofițer în cadrul IPJ Prahova, i-ar fi cerut acesteia să întrețină relaţii intime,în schimb, polițistul i-ar fi promis că va face în așa fel încât femeia să vină mai rar la Serviciul de Probațiune, pentru a semna la controlul judiciar.

 

Potrivit Ziarului Incomod, femeia trebuia să vină o dată la câteva zile să semneze, iar polițistul i-ar fi promis că o va ajuta să vină la câteva săptămâni.

Se pare că cei doi au ținut legătura prin whatsapp, iar polițistul i-ar fi trimis imagini compromiţătoare, dar şi mesaje în care îi solicită să întrețină relații intime. 

Femeia ar fi arătat instanței respectivele imagini, la una dintre înfățișări.

Pe numele polițistului va fi întocmit dosar penal pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

” Cu privire la aspectele semnalate, în data de 28 noiembrie a.c., conducerea inspectoratului a dispus, prin Biroul Control Intern, demararea unor verificări în vederea stabilirii situației de fapt și, în funcție de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”, a fost reacția reprezentanților IPJ Prahova.

 

Articolul precedentRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politicieni și multe surprize
Articolul următorPacienții și angajații îndură frigul din Spitalul Slobozia. Managerul a restricționat furnizarea căldurii