Incendiul a distrus construcţiile improvizate şi l-au trimis pe proprietar cu arsuri grave la Spital.

Un bărbat din comuna Gheorghe Doja, victimă a unui incendiu produs marţi noapte, este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia şi aşteaptă să fie transferat la o unitate medicală specializată.

Un pacient care a suferit arsuri grave într-un incendiu nu a ajuns într-o unitate specializată la mai bine de 14 ore de când a fost preluat de medicii de la Ambulanţă. După ce a aşteptat să ajungă în Capitală în cele din urmă i s-a găsit un loc la un spital din Galaţi.

Incendiul la mai multe barăci situate la intersecţia DN 2A cu drumul spre comuna Gheorghe Doja l-a susprins în interior pe bărbatul de 51 ani care a suferit arsuri înainte de fi preluat de un echipaj de Ambulanţă ce trecea întâmplător prin zonă.

Pacientul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Slobozia dar la mai bine de 14 ore nu i se găsise un loc la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

„Ni s-a transmis că nu sunt locuri şi că nu ni se aprobă transferul iar pacientul este îngrijit în continuare la noi. Am găsit la un spital de Galaţi posibilitatea de a-l transfera dar ni s-a solicitat un control ORL şi abia acum am primit acceptul de a-l trimite acolo.”, a precizat la ora 11.30 pentru www.realitateadeialomita.net Mariana Iancu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Foc de la o improvizaţie la instalaţia electrică

Pompierii Gărzii Slobozia au intervenit pentru stingerea flăcărilor şi din primele cercetări reiese că incendiul la construcţiile provizorii folosite ca puncte de vânzare legume-fructe a izbucnit de la o improvizaţie la instalaţia electrică.

Focul a înghițit rapid baraca din lemn, favorizat de cantitatea mare de materiale combustibile din aceasta, iar pentru lichidarea incendiului au lucrat 12 subofițeri mai bine de o oră și 30 de minute.

Au fost distruse 2 rulote încorporate în construcția improvizată, 4 încăperi din lemn din baracă, aparate electrocasnice, scule folosite în agricultură, materiale plastice și textile.

Au mai ars aproximativ 300 de kg de produse din legume și fructe conservate, circa 2 metri cub de material lemnos și o butelie, fac bilanţul cei de la ISU Ialomiţa. (Sursă foto: ISU Ialomiţa)

Articolul precedentPresiuni de la Ministerul Dezvoltării pentru contracte de 400.000 de euro la primăria Ciochina!
Articolul următorVeste proastă: Primăria Slobozia introduce taxa de parcare de 2 lei/oră