Gemenele Ingrid și Maya au nevoie de sprijin pentru a strânge banii necesari operațiilor din Statele Unite ale Americii.

Astăzi, de la ora 18.00, la Casa de Cultură Municipală, va avea loc concertul „Din inimă pentru Ingrid și Maya”. Banii strânși vor asigura continuarea tratamentelor gemenelor Ingrid și Maya ce suferă de tetrapareză spastică.

Casa de Cultură Municipală (fostul cinematograf Galax) găzduiește de la ora 18.00 un concert caritabil pentru sprijinirea familiei Costache în teribila misiune de a-și vindeca fetițele gemene.

Din inimă pentru Ingrid și Maya” este un eveniment artistic remarcabil ce va fi susținut de Lavinia Goste, Marius Zorilă și Nicoleta Rădinciuc.

Alături de ei vor urca pe scenă Ansamblul Doina Bărăganului, Corala Sfântul Mina și Grupul de cateheză Speranța.

Biletele costă 30 lei iar banii strânși vor ajunge în contul folosit pentru plata tratamentelor costisitoare prin care trebuie să le suporte Ingrid și Maya.

Diagnosticate cu tetrapareză spastică încă de la naștere, Ingrid și Maya trec prin programe complexe de kinoterapie care le-a adus până acum o îmbunătățire constantă a sănătății.

Surorile gemene Ingrid și Maya au nevoie de operații ce pot fi realizate la o clinică din Statele Unite ale Americi dar pentru plata lor este nevoie de 100.000 dolari.

Asociația ce le poartă numele a organizat în luna octombrie la Slobozia un meci de fotbal caritabil între echipa Unirea Urziceni, campioana României, și o selecționată a legendelor fotbalului românesc.

În urma contribuției financiare a persoanelor prezente la stadion și a licitației de la dineu pentru tricourile fotbaliștilor s-a strâns suma de 60.000 lei, echivalentul a 14.000 dolari.

 

Articolul precedentCine câștigă din majorarea salariului minim anunțată de Orban? Parlamentar – 747 de lei, muncitor- 83 de lei!
Articolul următorVideo. Polițist rănit într-o confruntare cu bande de interlopi la Fetești