Specialitatea casei la Unirea Slobozia: 0 – 0 la pauză, victorie cu 3 – 0 la final!

Atacantul Marian Şerban a intrat după pauză şi a deschis scorul în minutul 56.

Unirea Slobozia a reuşit să se impună două meciuri la rând pe acelaşi scenariu. De data aceasta victimă a fost Delta Tulcea, echipă modestă ce nu a expediat nici măcar un şut pe poarta adversă.

Unirea Slobozia a primit vizita codaşei Delta Tulcea într-un meci în care se punea doar problema scorului. Fotbaliştii gazdă şi-au luat tare adversarii şi în primele cinci minute irosesc două ocazii imense de a deschide scorul.

Scăpaţi cu bine din iureşul de start, oaspeţii reuşeşc să ţină mai mult de minge şi să distrugă totul pe faza defensivă. Jocul devine încâlcit, cu multe mingi pierdute repede şi până la finalul reprizei de notat rămâne doar şansa lui Nelu Bucă. Excelent servit de colegul din atac, fotbalistul Unirii dă pe lângă minge din opt metri şi la pauză se intră cu scor alb.

Rezerva intră şi înscire

Pe modelul din etapa precedentă, antrenorul Enache Costea îl trimite pe teren pe Marian Şerban şi veteranul din atac îşi face datoria în minutul 56. Adrian Răduca se descurcă excelent pe partea dreaptă, centrează nestingherit şi atacantul Unirii reia din cădere pe lângă portarul Alexandru Streche.

Cu o tactică eminamente defensivă, Delta Tulcea nu are forţă să pună probleme de la mijlocul terenului în sus şi în minutul 68 zarurile sunt aruncate. Mihăiţă Năstase pătrunde curajos printre doi fundaşi, este incomodat şi centralul indică fără rezerve punctul cu var. Execută plasat şi înscrie Adrian Răduca iar scorul devine 2 – 0.

Este momentul în care oaspeţii cad definitiv şi pe teren există doar Unirea Slobozia, formaţie ce se întrece în ratări. Până în minutul 80 când incisivul Mihăiţă Năstase pătrunde perpendicular pe poartă, îl driblează elegant pe portar şi înscrie în poarta goală.

Unirea Slobozia continuă bătălia de la distanţă cu Rapid Bucureşti şi în fruntea clasamentului seriei a doua din liga a treia ele sunt la egalitate de puncte cu CS Tunari, performera rundei prin victoria cu 7 – 1 în faţa nou-promovatei CS Medgidia.

 

 

Articolul precedentPrimăria municipiului Feteşti este chiriaşă la bloc
Articolul următorHCM Slobozia defilează în Divizia A