HCM Slobozia defilează în Divizia A

HCM Slobozia nu a avut în Neptun Constanţa un adversar de temut.

Echipa feminină de handbal HCM Slobozia nu a avut vreo emoţie cu Neptun Constanţa, contra-candidată la prima poziţie în clasament. Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu au trei puncte avans după doar trei etape.

HCM Slobozia şi Neptun Constanţa sunt echipele din prima serie a Divizia A ce şi-au propus să promoveze în Liga Florilor. Confruntarea directă se anunţa a fi una echilibrată dar pe teren n-a existat decât echipa gazdă.

Hotărâte să înceapă cu dreptul în faţa propriilor suporteri, Andreea Ivan şi compania au început la turaţie maximă şi după doar şapte minute îşi procuraseră un avans de trei goluri. Neptun Constanţa este incapabilă să reacţioneze, ratează două aruncări de la 7 metri şi în minutul 17 scorul este 9 – 3.

Avans confortabil ce le determină pe handbalistele de la HCM Slobozia să o lase mai moale mai ales pe faza defensivă şi sunt imediat taxate. Până la finalul reprizei Neptun punctează de nouă ori şi reduc la cinci handicapul de pe tabelă.

Gheorghe Covaciu este supărat, le muştruluieşte serios la pauză pe jucătoare şi asta se vede în atitudinea serioasă cu care abordează partea secundă. Goluri frumoase marcate după faze construite atent cu mingi purtate de pe o extremă pe alta dar şi reuşite pe contraatac şi diferenţa creşte din nou, 24 – 16 în minutul 41.

Oboseala îşi spune cuvântul în tabăra oaspetelor şi cele 11 handbaliste folosite în meci nu au cum să mai schimbe soarta meciului. Chiar dacă Valentina Moldoveanu a înscris de opt ori tabela a arătat la final un meritat 31 – 22 pentru HCM Slobozia.

Echipa din Slobozia rămâne lider cu trei victorii din trei meciuri şi este urmată în clasamentul seriei de HCF Piatra Neamţ, învingătoare la limită (27 – 26) în deplasare cu Dunărea Brăila. În celălalt meci al seriei A CNOT Iaşi a furnizat o mare surpriză câştigând cu 29 – 27 meciul cu Ştiinţa Bacău.

 

 

Articolul precedentSpecialitatea casei la Unirea Slobozia: 0 – 0 la pauză, victorie cu 3 – 0 la final!
Articolul următorBugetul spitalului Slobozia, umflat cu pompa pentru achiziții inutile