Claudiu Manda, președinte PSD Dolj, și Marian Pavel, președinte PSD Ialomița, au votat în comuna natală a șefului social-democraților ialomițeni.

Senatorul Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, deputatul Ștefan Mușoiu și europarlamentarul PSD Claudiu Manda au ales să voteze cu inima în Gheorghe Lazăr, comuna natală a șefului organizației județene PSD.

 

Primii doi oameni din PSD Ialomița, președintele organizației județene și președintele executiv, au fost însoțiți la una dintre secțiile de vot din mediul rural de europarlamentarul PSD Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

 

Alegerea nu a fost una întâmplătoare, secția de vot este cea la care Marian Pavel era arondat pe vremea când era primar în comuna Gheorghe Lazăr.

Cei trei au primit buletinele de vot după ce au fost trecuți pe lista suplimentară și nu votat în doar câteva secunde.

 

Am votat cu inima și cu gândul către români. Sper să iasă cât mai mulți cetățeni la vot, este un drept pentru care au luptat înaintașii noștri. Până la urmă este mult mai bine să intri în joc și să nu stai pe margine și să critici.”, a declarat la ieșirea din secția de vot Marian Pavel.

 

Senatorul PSD își dorește ca partidul său să se claseze pe primul loc în județul Ialomița și în acest prim tur al alegerilor prezidențiale.

 

Cu siguranță îmi doresc să rămânem principala forță politică în județ. Lucrul acesta se va întâmpla, vrem să păstrăm un ecart de 5 – 10 procente în fața PNL. PSD va câștiga alegerile prezidențiale în Ialomița în primul tur.”, este sigur pe el președintele PSD Ialomița.

Articolul precedentAl treilea secretar de stat din Ialomița, mazilit de premierul Ludovic Orban
Articolul următorUnirea Slobozia a câștigat un meci dificil pe un teren sintetic imposibil