Unirea Slobozia a câștigat cu Metalul Buzău cu o lovitură de la 11 metri primită pentru henț în careu făcut de fundașul Ștefan Păun.

Unirea Slobozia s-a impus la limită în deplasare cu Metalul Buzău. Meciul a fost decis de o lovitură de la 11 metri îndelung contestată de gazde.

Unirea Slobozia s-a temut de deplasarea de la Buzău. Urma să joace un meci dificil cu Metalul Buzău pe un teren sintetic imposibil.

Și de ce le-a fost frică jucătorilor lui Enache Costea nu au scăpat. Terenul a fost de departe un adversar mai periculos decât fotbaliștii buzoieni.

O dispută surdă pentru balon, cu maxim trei pase consecutive reușite, un fotbal urât de privit, fără realizări tehnice ori tactice.

O singură ocazie de gol în dreptul oaspeților s-a consumat la mijlocul primei părți: lansare în careu a lui Adrian Moldovan, acesta este tras ușor de mână de un fundaș, continuă dar nu ajunge la mingea ce se scurge în afara terenului.

Partea secundă a început cu gazdele mai prezente în jumătatea adversă dar atacanții au fost ușor de deposedat mai ales la duelurile aeriene unde Gabriel Lazăr a fost de netrecut.

Fazele fixe au fost tratate de fiecare tabără identic, mingi trimise în careuri supra-aglomerate la „poate iese ceva”.

Și Unirii Slobozia avea să-i iasă în minutul 67: centrare Constantin Toma, mingea deviată ajunge pe pieptul și pe mâna dreaptă a fundașului Ștefan Păun.

Centralul ezită dar fluieră și dictează lovitură de pedeapsă pentru Unirea Slobozia, în protestele vehemente ale gazdelor.

Execută sigur pe el Constantin Toma și portarul Silviu Crețu este învins de șutul puternic chiar dacă a ghicit colțul.

Până la finalul meciului nu s-a mai jucat măcar o fază cursivă de 20 secunde, întreruperile fiind folosite la maxim de oaspeți pentru a contabiliza încă o victorie în sezon.(Click aici pentru galerie foto de la meci!)

Articolul precedentȘefii PSD Ialomița și PSD Dolj au votat la țară
Articolul următorExit poll 2019 alegeri prezidențiale: 1. Iohannis / 2. Dăncilă / 3. Barna. Diaspora face diferența