Daniel Crunțeanu a stat mai puțin de opt luni în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Daniel Crunțeanu nu mai este secretar de stat în Ministerul Agriculturii. El a rezistat o zi în plus față de alți doi secretari de stat din Ialomița numiți de PSD.

Daniel Crunțeanu, al treilea secretar de stat din județul Ialomița, a fost eliberat din funcție prin semnătura premierului Ludovic Oraban.

El deținea funcția atribuită pe linie de partid din luna februarie a acestui an iar numirea sa a fost obținută de senatorul Marian Pavel, președintele PSD Ialomița.

”Funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii a fost acordată organizației PSD Ialomița după alegerile parlamentare din 2016. Numirea lui Daniel Crunțeanu s-a făcut cu susținerea CEX și a președintelui organizației județene.”, preciza la momentul respectiv Marian Pavel.

Eliberarea din funcție a lui Daniel Crunțeanu vine la o zi după ce alți doi secretari de stat din Ialomița fuseseră destituiți.

Este vorba de Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, și Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Articolul precedentMiza ascunsă a alegerilor. Candidații fără șanse se îmbogățesc imediat după vot
Articolul următorȘefii PSD Ialomița și PSD Dolj au votat la țară