Un scandal în urma unui accident s-a terminat cu doi bărbați la spital. Vineri seara,  polițiștii ialomișeni, au fost sesizați prin 112  că, pe raza comunei Grindu s-a produs un accident de circulație, iar părțile implicate s-ar fi agresat reciproc. 

Potrivit polițiștilor în zona unei stații de alimentare carburant de pe raza localității Grindu, ocupanții a două autoturisme și-ar fi adresat injurii, iar la un moment dat, un bărbat de 35 de ani l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În timpul altercației, o parte dintre ocupanții unuia dintre autoturisme au plecat de la fața locului, iar un alt bărbat, de 33 de ani,  pornit în urmărirea lor cu celalalt autovehicul, ar fi acroșat, un stâlp de electricitate, și o mașină parcată. În urma impactului a fost rînit un tânăr de 21 de ani, ce se afla lângă autoturismul parcat.

Șoferul în vârstă de 33 de ani a părăsit locul accidentului și a abandonat autoturismul pe raza localității Grindu, fugind pe jos

Victimele au fost transporate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea identificării bărbatului ce a fugit de la locul faptei și stabilirii întregii situații de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, loviri și alte violențe și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentVaccinul anti-COVID a ajuns în România
Articolul următorDe Crăciun, 127 de amenzi pentru încălcarea restricțiilor și normelor sanitare