Din autospeciala de Poliţie staţionată neregulamentar poliţiştii ţăşnesc pentru a-i opri pe conducătorii auto cărora le aplică sancţiuni contravenţionale ori le reţin permisul de conducere.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi-au intensificat acţiunile de control al conducătorilor auto din Slobozia. Pe lângă acţiuni cu aparatul radar, ei pândesc şoferii care nu acordă prioritate pietonilor în zona centrală a municipiului.

Poliţia Rutieră Slobozia vânează şoferii din maşinile staţionate neregulamentar. Acţiunile au loc în centrul municipiului, mai ales în zona magazinului „Ialomiţa”.

Într-un total dispreţ faţă de conducătorii auto pe care-i ard la buzunare ori îi lasă fără permis acţiunile de pândă au loc din autospeciale de Poliţie parcate în zone ce obstrucţionează în mod evident vizibilitatea celorlalţi participanţi la trafic.

Iată în imagine, spre exemplu, maşina de Poliţie staţionată la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Coloanelor în buza trecerii de pietoni deşi cu mai puţin de 5 metri faţă de această este interzis acest lucru.

Grav este că şoferii care tranzitează zona văd foarte greu şi în ultimul moment dacă pe trecerea de pietoni se află în traversare vreo persoană.

În ultimele zile, poliţiştii au aplicat mai multe sancţiuni în acest loc conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor ori au intrat în intersecţia monitorizată pe culoarea galbenă ori roşie a semaforului.

Serviciul Poliţiei Rutiere a anunţat că la ultima acţiune, în doar două zile, a aplicat aproape 700 de sancţiuni contravenţionale, a reţinut 29 de permise de conducere şi a retras 15 certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentConsilierii PSD din Feteşti au explodat taxa lunară de salubritate
Articolul următorS-a reluat returul în liga 3 de fotbal: Înainte Modelu, înapoi Unirea Slobozia!