Constantin Toma a fost cel mai periculos fotbalist de la Unirea Slobozia cu Înainte Modelu: a marcat un gol din acţiune şi un gol de la punctul cu var.

Returul în seria a doua din liga 3 a început cu o mare surpriză. Angrenată în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, Unirea Slobozia şi-a dinamitat şi ultimele şanse după ce pierdut surprinzător pe terenul unei echipe de mijlocul clasamentului.

Unirea Slobozia a pierdut primul meci oficial din 2019 şi mai păstrează doar şanse teoretice de a depăşi la finalul sezonului formaţia Rapid Bucureşti.

Meciul de la Modelu a început cu handicap pentru oaspeţii ce ocupau locul 2 în serie. Înainte Modelu a avut nevoie de doar o sută de secunde pentru a amenda cu gol neatenţia în lanţ a defensivei. A lovit cu un şut din interioul careului Vasile Florin.

Unirea Slobozia nu acuză şocul şi restabileşte egalitatea opt minute mai târziu, reluare din interiorul careului mic a lui Constantin Toma şi se părea că lucrurile vor intra pe făgaşul normal.

N-a fost să fie aşa, acelaşi Vasile Florin profită de somnolenţa fundaşilor şi izbeşte bara laterală cu un şut în diagonală la care portarul oaspeţilor era spectator.

Unirea Slobozia a egalat în doar opt jucători de câmp

Repriza secundă începe cu o lovitură de la 11 metri neacordată pentru o îmbrânceală evidentă a mijlocaşului Adăscăliţei în careul celor de la Înainte Modelu.

Gazdele sunt înghesuite în faţa propriului careu dar la Unirea lipseşte ultimul serviciu şi toată dominarea se risipeşte în centrări nepericuloase.

Înainte Modelu respinge mai mult la întâmplare şi în minutul 57 la o degajare disperată din propria jumătate tânărul Vasile Cristian scapă singur cu portarul Călinoiu şi marchează un gol împotriva cursului jocului.

Trei minute mai târziu oaspeţii au ghinion şi accidentarea căpitanului Romeo Soare lasă Unirea în zece pentru că antrenorul Enache Costea făcuse cele patru schimbări.

Criza de efectiv se adânceşte un sfert de oră mai târziu când Florinel Ibrian îşi loveşte fără minge un adversar care-l şicana şi vede direct cartonaşul roşu.

Culmea, în doar opt jucători de câmp Unirea Slobozia reuşeşte să egaleze cu zece minute înainte de final. Constantin Toma face dubla din lovitură de la 11 metri acordată pentru fault asupra lui Nelu Bucă.

Bucuria n-a fost însă lungă şi trei minute mai târziu Înainte Modelu înscrie golul victoriei. Mingea venită din corner cade în mijlocul careului şi Cristian Flisc înscrie cu un şut plasat.

Unirea Slobozia pierde trei puncte uriaşe şi cade pe locul 3 în serie la patru puncte în spatele liderului Rapid Bucureşti însă „giuleştenii” vor juca mâine în deplasare cu Progresul Spartac Bucureşti şi se pot duce la şapte puncte de trupa lui Enache Costea.

 

Articolul precedentRevoltător! Poliţia Rutieră Slobozia vânează şoferii din maşini staţionate neregulamentar
Articolul următorPSD crește prețul apei la Slobozia