Primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, a anunțat că va pregăti 4000 de porții de fasole cu ciolan. Mâncarea va fi oferită cu ocazia zilei de 1 decembrie după parada militarilor.

Pentru asta primăria a alocat circa 20.000 de lei pentru achiziționarea ingredientelor, urmând ca mâncarea să fie preparată de angajații direcției de asistență socială. Primarul a explicat că a luat această decizie deoarece a primit reproșuri de la cetățeni, nemulțumiți că anul trecut au fost nevoiți să-și cumpere tradiționala fasole cu cârnați.

Anunțul a fost făcut la emisiunea Revista Vorbei, găzduită de Radio Campus. Primarul Mocioniu a anunțat calendarul manifestărilor organizate de primărie pentru luna decembrie. Slobozenii vor avea parte de concerte de „muzică patriotică”,(cum a explicat edilul) organizate în seara zilei de 1 decembrie dar și cu ocazia Serbărilor Zăpezii, organizate pe 27 decembrie.

Nu lipsește tradiționalul foc de artificii și spectacolul din seara de revelion, pentru care se încearcă contractarea trupei Carla’s Dreams. Copiii de la grădiniță și din ciclul primar vor primi și ei tradiționalul cadou de la Moș Crăciun, finanțat de primărie.

Articolul precedentRapid câştigă în stil italian şi se distanţează în fruntea clasamentului
Articolul următorŞah şi mat într-un nou turneu de succes organizat la Slobozia