„Marian Neacşu ştie cel mai bine în ce tabără să fie PSD Ialomiţa!”

Liviu Dragnea abandonat şi de unul dintre cei mai fideli susţinători, Marian Neacşu, secretarul general al partidului!

Primarii şi oamenii cu funcţii în organizaţia judeţeană se poziţionează în spatele liderului local în lupta cu tabăra lui Liviu Dragnea.

Social-democraţii ialomiţeni s-au strâns astăzi după-amiază la sediul organizaţiei la solicitarea lui Marian Neacşu, preşedintele PSD Ialomiţa dar şi secretarul general PSD, omul de încredere al lui Liviu Dragnea.

Cel puţin până mai zilele trecute căci surse din interiorul organizaţiei judeţene susţin că Marian Neacşu nu a reuşit să împace cele două tabere şi este şi el dispus să accepte o schimbare la vârf şi plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Contactat telefonic secretarul general PSD a refuzat orice declaraţie şi ne-a transmis sec printr-un SMS: „Le-am promis tuturor că următoarea poziţionare va fi mâine în Cex. Îmi pare rău!”.

„Ce ne spune Marian Neacşu, noi aia facem, ştie el mai bine!”

Rând pe rând parlamentarii PSD, primarii social-democraţi, consilieri judeţeni ori directori de deconcentrate cu funcţii în organizaţia judeţeană au ajuns la sediu şi au încercat sub masca unor zâmbete forţate să ascundă tensiunile ce planează de mai mult timp în rândul lor.

Primarii PSD din Ialomiţa sunt nemulţumiţi că oamenii au început să strige după ei pe stradă că sunt penali şi că susţin penalii!

Întrebaţi cu ce gânduri au venit cei mai mulţi dintre ei s-au ferit să răspundă însă cu toţii sunt de părere că rufele murdare trebuie spălate în interiorul organizaţiei şi nu în public. „Am ajuns să ne certăm între noi. Este penibil, opoziţia nu reuşeşte să ne dezbine şi ne-o tragem noi între noi. Grav este că au ajuns oamenii să strige după noi pe stradă că suntem penali şi să apărăm penalii! Mie nu-mi convine, eu nu am furat nimic!”, ne-a declarat unul dintre primarii PSD cu mai multe mandate la activ.

Cu toţii aşteptau să vadă dincontro bate vântul la centru pentru a se poziţiona cu el în spate şi nu împotriva lui iar poziţia lui Marian Neacşu va cântări decisiv în rezoluţia finală adoptată de organizaţie. „Mergem pe mâna domnului preşedinte Marian Neacşu. Dumnealui ştie cum sunt apele la centru, ce să ştim noi de aici din teritoriu, de la talpa partidului?”

Şeful PSD Slobozia îl vrea în continuare pe Dragnea

Alexandru Stoica, preşedintele PSD Slobozia, cea mai puternică organizaţiei social-democrată din Ialomiţa, vrea continuitate în fruntea partidului şi este dispus să-i acorde un vot de încredere lui Liviu Dragnea. Dar numai în condiţiile în care şefii organizaţiei nu decid altceva!

„Eu sincer vreau cu Dragnea dar nu din considerente că îl iubesc pe Dragnea, ci că nu-mi place modul în care este înlăturat. Nimeni nu e bătut în cuie, nimeni nu o să rămână în veci preşedinte. Schimbarea trebuia făcută după statut şi atunci nu era nicio problemă. Ştiţi care este problema la partidul acesta? Nu s-a făcut nimic, nimic după statut! Dacă partidul vrea altceva eu mă aliniez, sunt militar, iau poziţia de drepţi şi mă supun ca un soldat disciplinat!”, a precizat Alexandru Stoica, fost primar al municipiului Slobozia.

 

Articolul precedentConsiliul Judeţean Ialomiţa contractează publicitate înainte de găsirea unui constructor
Articolul următorHCM Slobozia – Neptun Constanţa, primul derby în bătălia pentru Liga Florilor