Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu  susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Marcel Vela: „România trece printr-una dintre cele mai grele perioade. Protejarea vieții cetățenilor noștri este o prioritate foarte importantă. Distanțarea socială este soluția în acest moment. În această lună, are loc una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății. Această perioadă va trece cu bine, doar dacă respectăm regulile. Am semnat astăzi o nouă ordonanță militară, pe care premierul Orban a semnat-o. Este necesară o nouă ordonanță din cauza contextului intrnațional. Diminuăm la minim orice risc. Un alt motiv pentru care introducem noi ordonanțe militare este acela pentru că anumiți cetățeni nu se conformeză. Avem deja primul cetățean arestat preventiv pentru că nu s-a supus controlului și a încercat să fugă. În Ialomița avem 31 de cazuri în Țăndărei și șapte decedați tot din Țăndărei.”

Ordonanța militară 7

Se instituie carantină pentru Țăndărei. Se va permite doar transportul de marfă și pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și desfășoară activități în zona carantinată. Este strict interzisă intrarea și ieșirea din Țăndărei în afara celor permise.

Știre în curs de actualizare.

Articolul precedentOmul cheie de lângă ministrul Sănătății are coronavirus – Nelu Tătaru a fost și el testat
Articolul următorORDONANȚA MILITARĂ 7. Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.