HCM Slobozia a avut cel mai bun meci al sezonului în Cupa României, victorie cu Dunărea Brăila, echipă din Liga Florilor.

HCM Slobozia şi-a ridicat nivelul de joc la ultimele meciuri din Cupa României şi campionat şi a intrat pe ultima sută de metri în vederea pregătirii turneului semifinal.

Meciurile la turneul semifinal se dispută în perioada 10 – 12 mai, la Făgăraş, unde vor avea loc toate meciurile din cele două grupe semifinale.

HCM Slobozia joacă vineri, 10 mai, cu Crişul Chişineu-Criş, echipa de pe locul 2 din seria a patra, sâmbătă cu Ştiinţa Bucureşti, echipa de pe locul 2 din seria a doua, şi duminică, meciul vedetă al grupei, cu CS Dacia Mioveni, formaţie ce a câştigat seria a treia din Divizia A.

HCM Slobozia are tot lotul valid

La turneul semifinal se califică primele două echipe din grupă şi în acest context Nicolae Goidea, managerul echipei HCM Slobozia, vede drept cel mai important meci confruntarea cu Ştiinţa Bucureşti, o victorie asigurând practic prezenţa la turneul final.

„Suntem în creştere de formă. Ne-am calificat în Cupa României după un meci extraordinar şi o victorie mare în faţa Dunării Brăila, am jucat 45 de minute de la egal la egal cu echipa campioană CSM Bucureşti şi ne-am luat revanşa cu o victorie pe terenul echipei Neptun Constanţa.”, spune Nicolae Goidea

Managerul echipei se bucură în acest moment nu mai are nicio accidentare în lot şi astfel s-a rezolvat cea mai mare problemă a actulului sezon competiţional.

„Ne dorim să câştigăm grupa la turneul semifinal, este dorinţa tuturor, a fetelor în primul rând, a antrenorilor şi a mea, fireşte. La modul în care joacă echipa, cum se pregăteşte şi, mai ales, ce atitudine au fetele pe teren, eu cred că nu ar trebui să ne facem griji, dar, fiind sport, orice este posibil, nu se ştie niciodată.”, adaugă şeful HCM Slobozia.

 

Articolul precedentGargară de la Pintea în loc de strategii pentru dezastrul de la UPU
Articolul următorDezbatere mică, după buget, cu cetățeanul Gabi Ionașcu!