neac;u
Neacșu își vrea pupila europarlamentar

Potrivit surselor G4media.ro, Marian Neacșu, 54 de ani, președintele PSD Ialomița și mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea este pe cale de a sări în barca răsculaților. Sursa citată relatează că motivul dezertării este de gen feminin, are vreo 37 de ani, părul blond și este supranumită în PSD „fata lui Hrebenciuc”.

Silvia Claudia Mihalcea este noua parteneră a lui Marian Neacșu. El se află la a treia încercare de a-și găsi perechea. Divorțul de prima nevastă l-a lăsat aproape lefter. Evenimentul s-a petrecut în preajma campaniei electorale din 2008, după ce Neacșu începuse o idilă cu actuala sa nevastă, Nina Radu, pe atunci consilier județean PDL, căsătorită și cu doi copii.

A doua nevastă

Pentru a evita scandalul public care i-ar fi făcut praf campania, Neacșu a cedat mare parte din averea sa. În plus, i-a găsit nevestei abandonate o slujbă la stat, bine plătită. Ales deputat s-a căsătorit cu noua nevastă, Nina Radu, o femeie de afaceri care deținea o brutărie și un atelier de confecții care presta lohn.

Deși doamna este de meserie inginer mecanic, Neacșu a reușit să o proptească, în 2013, în funcția de director al PAID (Polul de Asigurări Împotriva Dezastrelor), funcție care necesita experiență de minim 5 ani în domeniul bancar sau al asigurărilor.

nina
Nina Radu, fostă Neacșu, director PAID

Cum omul era mare președinte al comisiei economice din Camera Deputaților, adică locul de unde venea să ia lumină toată conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (forul tutelat al PAID), proaspăta doamnă Neacșu n-a avut nici un fel de problemă să ocupe funcția care-i aduce 5000 de euro pe lună.

A treia nevastă

După ce a fost scos în tușă de o condamnare penală cu suspendare pentru că și-a angajat fiica la cabinetul parlamentar, omul a fostă săgetat din nou de Cupidon.

Viitoarea doamnă Neacșu se cheamă Silvia Claudia Mihalcea și este secretarul general al Camerei Deputaților, funcție din care umflă o leafă mai mare ca a lui Liviu Dragnea sau a lui Klaus Iohannis, adică17.900 lei lunar.

G4media.ro susține că Dragnea a refuzat să o planteze pe noua cucerire a lui Neacșu într-o poziție eligibilă pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare. Iar acest refuz, datorat faptului că don Livache a propus primele trei locuri de pe listă la vreo 30 de persoane, potrivit dezvăluirilor Gabrielei Firea, l-a enervat pe Neacșu.

Atât de tare l-a enervat încât din postura de cărător de geantă al lui Dragnea omul a devenit lider al răsculaților și candidat la președinția PSD. Bineînțeles că funcția supremă este doar o capcană pentru noul Hrebenciuc ialomițean, menită să-l disloce de lângă Dragnea pentru ca apoi să poată fi plasat la tomberonul partidului.

Neacșu s-a declarat împotriva ordonanței privind amnistia și grațierea dar și împotriva retragerii sprijinului politic pentru Gabriela Firea. Pesediștii ialomițeni neagă aceste informații afirmând că deși Neacșu este apreciat de baronii locali, el nu-și dorește funcția de președinte interimar al PSD.

Articolul precedentHCM Slobozia, singura echipă cu maxim de puncte în seria A
Articolul următorMinunea de la Slobozia: parcarea subterană fără acces auto!