Cristian Bușoi vrea să asigure legătura Parlamentului European cu ialomițenii printr-un cabinet deschis în următorii cinci ani la Slobozia.

Cristian Bușoi, unul dintre cei zece europarlamentari ai Partidului Național Liberal, a anunțat că în următorul „cincinal” vrea să țină permanent cu alegătorii din județul Ialomița.

Liberalul Cristian Bușoi, proaspăt reconfirmat ca euro-deputat din partea României pentru perioada 2019 – 2024, este mulțumit de numărul mare al ialomițenilor care au ales la alegerile din 26 mai să voteze lista candidaților PNL.

Chiar dacă PNL a fost al doilea partid ca opțiune politică în Ialomița, după PSD, ecartul dintre cele două formațiuni politice s-a strâns la doar cinci procente. Unul nu imposibil de remontat până la alegerile locale din 2020, unele pe care liberalii vor să le câștige în premieră în județul Ialomița.

Le mulțumesc tuturor ialomițenilor care au ieșit la vot în 26 mai!”

În numele celor zece europarlamentari PNL ce vor reprezenta România la nivelul Uniunii Europene vreau să mulțumesc cetățenilor județului Ialomița, municipiului Slobozia, tuturor celor care au venit la vot, indiferent de opțiunea pe care au decis s-o ducă la îndeplinire. Mulțumesc și celor care au votat la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis, a fost un semnal extrem de puternic al românilor că nu mai tolerează modificări brutale în legile justiției și arhitectura sistemului judiciar.”, a spus Cristian Bușoi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Ialomița.

Europarlamentarul este convins că mulți dintre locuitorii județului Ialomița au votat și pentru candidații de pe lista PNL dar și pentru că apreciază echipa din județ, pe președintele Tinel Gheorghe, pe primarii liberali, echipele de activiști ce au făcut eforturi importante de a promova mesajul Partidului Național Liberal.

În aceeași notă electorală, Cristian Bușoi a afișat un optimism debordant privind alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an: „Suntem cu motoarele turate la maxim pentru alegerile prezidențiale, acolo unde privim cu foarte multă încredere și optimism către candidatura și victoria președintelui Klaus Iohannis, candidatul PNL, partenerul PNL, cel căruia i-am sprijinit referendumul.”

Suntem pregătiți să guvernăm România!”

În plan național, europarlamentarul PNL consideră că a venit momentul ca România să revină pe drumul cel bun la nivelul guvernării. Iar ocazia perfectă poate fi trecerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului PSD.

Avem un test important, acela al moțiunii de cenzură. În ciuda multor afirmații răutăcioase vă asigur că Partidul Național Liberal este total mobilizat pentru a obține o majoritate în Parlament. Acest guvern a făcut mult rău României și în ciuda unor declarații mieroase nu-și va schimba năravul. PSD va continua să ducă o politică haotică, să acapareze instituții la nivel central și la nivel local, să își pună oameni în funcții și să repartizeze fonduri în funcție de interesele politice.”, consideră Cristian Bușoi.

Europarlamentarul a adăugat că în cel mai scurt timp va avea deschis la Slobozia un cabinet în care va lucra împreună cu colegii liberali ialomițeni în ceea ce se vrea a fi, cităm: „…interfața între noi, ca europarlamentari, și locuitorii județului.”

Articolul precedentHotărârea anti Vivani n-a fost contrasemnată de secretarul municipiului Slobozia
Articolul următorDrumul spre mare pe Autostrada Soarelui redevine mai rapid