HCM Slobozia a plătit tribut ratărilor în meciul cu Rapid București și se întoarce cu mâna goală din capitală.

Rapid București a avut nevoie de șase meciuri pentru a câștiga în acest sezon în Liga Florilor. Victimă a fost HCM Slobozia, formație aflată în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

HCM Slobozia pierde cu Rapid București și este la doar un punct de retrogradarea directă. După șase meciuri echipa lui Gheorghe Covaciu are doar patru puncte și tremură cu gândul la o revenire nedorită în Divizia A.

HCM Slobozia nu a reușit să încurce o echipă care nu avea punct în actualul sezon de Liga Florilor. Rapid București a fost ținută în viață de excelenta Paula Ungureanu și la finalul meciului s-a bucurat pentru un singur gol în plus, suficient pentru trei puncte.

17 minute de coșmar în prima repriză

HCM Slobozia a început curajos în sala Rapid și echilibrul prognozat de specialiști într-o întâlnire dintre două echipe de valoare apropiată și obiectiv identic s-a confirmat în primele minute.

Echipele au marcat pe rând și doar grație omului în plus Rapid București și-a procurat două goluri avans în minutul 13, scor 6 – 4.

A urmat însă un festival de ratări la poarta gazdelor, unde excelenta Paula Ungureanu a arătat încă o dată de ce este portar de națională.

HCM Slobozia are 17 minute de coșmar și până la pauză marchează o singură dată, reușită izolată semnată de Loredana Vartic. Cum Rapid București nu a iertat pe atac, pauza aduce un 10 – 5 în favoarea gazdelor care se gândesc deja la primele trei puncte ale sezonului.

Statistic, în primele 30 minute HCM Slobozia a avut doar 5 goluri marcate și nu mai puțin de 13 atacuri ratate, printre care și o aruncare de la 7 metri irosită de Ioana Georgescu.

HCM Slobozia mai avea nevoie de trei – patru minute

Repriza secundă a fost una caracterizată de dueluri aprige pe ambele semicercuri. Tensiunea partidei avea să aducă până la final nu mai puțin de 11 eliminări de două minute, una în plus în tabăra gazdelor.

Fetele lui Gheorghe Covaciu și-au continuat festivalul de atacuri ratate și cu cinci minute înainte de final Rapid București stătea liniștită la adăpostul a șase goluri în plus pe tabelă, 18 – 12.

Relaxarea și bucuria primei victorii le determină la gazde să ridice piciorul de pe accelerație și oaspetele au o răbufnire de orgoliu într-o încercare disperată de a nu pleca din capitală cu mâna goală.

Cele cinci goluri marcate până la final fără a primi vreunul nu schimbă decât tabela căci pentru victorie se bucură Rapid București.

HCM Slobozia rămâne cu patru puncte pe locul 11, poziție de participare la barajul pentru evitarea retrogradării în Divizia A, la doar un punct de loc de retrogradare directă.

Pentru HCM Slobozia urmează un meci extrem de important sâmbătă, 12 octombrie, pe teren propriu cu Gloria Bistrița, formație aflată cu 6 puncte pe locul 10.

RAPID București: Ungureanu, Arghir – Chirigiu (1), Bazon (1), Bucă, Trifan (2), State, Gherghigeanu, Ionescu, Boljevic (4), Nanu, Ilie (1), Preda, Livrinikj (3), Carabulea (2), Dăscălete (4). Antrenor: Carmen Amariei.

HCM Slobozia: Polocoșer, Savko, Aron – Ciolan (3), Ilie, Georgescu (3), Vacariu (1), Jlezi, Naumenko, Ivan, Banciu, Moldoveanu (1), Obedeanu (5), Toma (2), Vartic (2), Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Articolul precedentCe rămâne în urma accidentului de la Sf. Gheorghe: cadavre și politică
Articolul următorO noua ipoteză privind cauza accidentului de la Alexeni- calitatea proastă a mixturii asfaltice. Un camion modern a derapat în același loc cu puțin timp înainte de accident