HCM Slobozia – Neptun Constanţa, primul derby în bătălia pentru Liga Florilor

HCM Slobozia primeşte duminică vizita formaţiei Neptun Constanţa în cea mai aşteptată partidă a rundei în prima serie din Divizia A.

Văzute de specialişti drept favorite certe la primele două locuri la finalul campionatului, poziţii în clasament ce asigură prezenţa la turneul semifinal pentru promovarea în Liga Naţională, echipele din Slobozia şi Constanţa au stări de spirit diferite.

Gazdele sunt pe cai mari după ce au acumulat şase puncte din şase şi după doar două etape se uită de sus la adversare. De partea cealaltă oaspetele vin la Slobozia rănite de înfrângerea neaşteptată din prima etapă cu echipa secundă a Dunării Brăila şi pentru ele nu există decât varianta unui succes.

 Se anunţă un meci aprig, aşa cum au fost mai toate duelurile directe şi antrenorul Gheorghe Covaciu le cere fetelor sale să nu repete greşelile din primele două etape.

„Chiar dacă am câştigat la Piatra Neamţ am făcut o partidă mai puţin reuşită. Jocul a lăsat de dorit mai ales în apărare, concentrarea nu a fost ceea ce ar fi trebuit să fie şi asta s-a concretizat pe tabelă cu un număr mare de goluri primite. Sper să nu se mai repete povestea şi cu Neptun Constanţa, o echipă cu jucătoare valoroase.”, îşi doreşte antrenorul HCM Slobozia.

Meciul dintre HCM Slobozia şi Neptun Constanţa se dispută duminică, 23 septembrie, de la ora 12.00 în sala „Andreea Nica” din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia iar intrarea este ca de obicei liberă, pe baza invitaţiilor gratuite distribuite de club înaintea meciului.

 

Articolul precedent„Marian Neacşu ştie cel mai bine în ce tabără să fie PSD Ialomiţa!”
Articolul următorPrimăria municipiului Feteşti este chiriaşă la bloc