Alexandra Georgescu a jucat din nou foarte bine şi a marcat pentru HCM Slobozia de opt ori cu CNOT Iaşi

HCM Slobozia, liderul incontestabil al primei serii din Divizia A de handbal feminin, a avut nevoie de o repriză secundă perfectă pentru a câştiga în faţa tinerelor ambiţioase de la CNOT Iaşi.

HCM Slobozia începe cu o victorie a patra parte a campionatului. Gazdă în meciul cu CNOT Iaşi, echipa de pe primul loc s-a chinuit în prima repriză dar a jucat de una singură în partea a doua.

HCM Slobozia nu avea cum să se împiedice în faţa junioarelor de la CNOT Iaşi, echipă fără drept de promovare în Liga Florilor.

Meciul din sala „Andreea Nica” a început însă cu oaspetele surprinzător de prezente în joc. Au înscris de patru ori în primele şase minute şi au condus chiar şi la trei goluri în minutul 18.

Gheorghe Covaciu, antrenorul gazdelor, şi-a chemat eleve la margine şi le-a luat la întrebări iar răspunsurile au venit pe teren, nouă goluri până la finalul reprizei, suficiente pentru un 15 – 13 pe tabelă în favoarea HCM Slobozia.

CNOT Iaşi a căzut total în a doua jumătate a meciului

După odihnă, CNOT Iaşi a strâns imediat la un singur gol dar avea să fie începutul sfârşitului pentru junioarele echipei din Moldova. HCM Slobozia a dat drumul la festival şi excelentele Alexandra Georgescu şi Mădălina Toma au făcut ce-au vrut cu apărarea adversă.

Pe faza de atac, oaspetele abia au strecurat câte un gol la fiecare patru – cinci reuşite ale HCM Slobozia iar la final scorul vorbeşte de la sine de diferenţa de valoare dintre un lot care are ca obiectiv promovarea în Liga Florilor şi un altul care-şi propune doar să crească handbaliste.

HCM Slobozia câştigă meciul cu CNOT Iaşi cu scorul de 33 – 18 şi se menţine pe primul loc al seriei la o distanţă de şapte puncte faţă de Neptun Constanţa. Fetele de la malul mării şi cele de la HCF Piatra Neamţ şi-au câştigat meciurile cu echipa secundă Dunărea Brăila, respectiv Ştiinţa Bacău.

HCM SLOBOZIA: Bianca Aron, Nataşa Savko, Andreea Polocoşer – Irina Marchidanu (1), Alexandra Georgescu (8), Mariana Filip (1), Raluca Nicolae, Andreea Ivan (5), Mouna Jlezi (2), Mihaela Obedeanu (4), Mădălina Toma (8), Cătălina Sava (4). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

CNOT IAŞI: Iustina Popa, Elena Văduva – Bianca Dumitru (2), Iuliana Dumitru, Ştefania Dorneanu, Andreea Sandu (6), Theona Crupeschi, Mariana Nica (3), Georgiana Manea, Elena Văduva, Alexandra Stratulat (1), Alexandra Lupu (6). Antrenor: Lenuţa Lupan.

 

 

Articolul precedentNesimţire şi mizerie în buricul târgului din Slobozia
Articolul următorHaos la taxele şi impozitele locale Feteşti: proprietari suprataxaţi, proprietari iertaţi de impozit majorat