HCM Slobozia câştigă cu CNOT Iaşi dar nu convinge

Mihaela Obedeanu a înscris de cinci ori în tur la Iaşi şi a marcat un gol mai mult pe teren propriu cu CNOT Iaşi.

Liderul detaşat al primei serii din Divizia A nu s-a împiedicat în faţa tinerelor speranţe de la CNOT Iaşi. Victoria la doar şase goluri a fost departe de ce se aştepta antrenorul Gheorghe Covaciu.

HCM Slobozia câştigă pe bandă rulantă într-o serie în care are cel puţin o clasă în pus faţă de adversare. Tinerele de la CNOT Iaşi erau văzute victime sigure înaintea partidei şi suporterii ialomiţeni făceau pariuri legate de diferenţa de scor de pe tabelă.

Cu gândul la cele 25 de goluri în plus marcate în meciul de la Iaşi, handbalistele de la HCM Slobozia au ţinut să facă spectacol mai mult la ratări decât la goluri marcate.

Muncitoare şi ambiţioase, oaspetele s-au ţinut scai de mult mai experimentatele adversare şi au reuşit cu cinci minute înainte de finalul primei reprize să se bucure de un 9 – 9 imposibil de anticipat. Spre comparaţie, în tur la pauză se înregistra un 18 – 4 în favoarea HCM Slobozia!

Ceea ce părea a fi doar o repriză perfectă s-a prelungit nepermis de lung pentru formaţia gazdă care este deja cu gândul la Liga Naţională. Cu Alexandra Lupu în zi de graţie (8 goluri) şi Andreea Sandu om de nădejde în ofensivă, CNOT Iaşi a visat cu ochii deschişi până în ultimele minute, doar două goluri în minus în minutul 48!

Iureşul de final al gazdelor a mai îndulcit puţin din amarul unui meci care spune multe despre prima serie a Diviziei A. HCM Slobozia nu are adversar dar asta nu este neapărat în favoarea echipei lui Gheorghe Covaciu. Handbalistele sale afişează de multe ori o atitudine de auto-mulţumire ce le poate aduce surprize neplăcute mai târziu.

HCM Slobozia câştigă cu 26 – 20, Mihaela Obedeanu marchează de şase ori iar echipa acumulează 18 puncte din 18 posibile în timp ce CNOT Iaşi primeşte cele mai puţine goluri marcate într-un meci oficial de liderul seriei chiar dacă a avut pe teren la Slobozia doar nouă handbaliste.

HCM Slobozia: Savko, Oancea, Aron, Obedeanu (6), Sava (4), Jlezi (4), Vartic (3), Nicolae (2), Ivan (2), Toma (2), Naumenko (2), Georgescu (1), Neagu. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

CNOT Iaşi: Popa, Lupu (8), Sancu (4), Stratulat (3), Nica (2), Dumitru (2), Văduva (1), Manea, Crupenschi. Antrenor: Lenuţa Lupan.

 

Articolul precedentPreședintele CJ Ialomița va implementa un program de dat „bună ziua” pe stradă
Articolul următorCinci minute de eficienţă, un meci întreg de rătări