Moraru este foarte respectuos inclusiv cu iapa sa.

Aflat la o sindrofie lemnoasă cu activul de cadre din învățământul ialomițean, președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a anunțat inițierea unui program zglobiu în județ.

Programul va funcționa sub deviza „Prost să fii, dar să-ți revii”, iar președintele  Consiliului Județean va încerca să-i obișnuiască pe ialomițeni să dea bună ziua pe stradă:

Mai important, după părerea mea. Este această educație de care avem nevoie în fiecare zi.

Avem nevoie să ne tratăm cu respect, avem nevoie să dăm bună ziua și din ce în ce mai mult se pare că se cam pierd aceste valori.

Chiar mi-am propus în cadrul Consiliului Județean Ialomița să iau această decizie să creez un program de salut, de dat bună ziua pe stradă.

Moraru s-a inspirat probabil din serialul Las Fierbinți. În episodul de seara trecută primarul Vasile a implementat un program de strâns mâna și îmbrățișat pe care i l-a aplicat consăteanului Brânzoi înainte de a-i cere o șpagă.

Inițiatorul nu a dat alte detalii asupra acestei idei îndrăznețe, care-l plasează mult peste Dăncilă într-o ierarhie neoficială în PSD bazată pe dimensiunea IQ-ului.

Articolul precedentComune cu primari liberali, sărite de Guvern de la rectificarea bugetară
Articolul următorHCM Slobozia câştigă cu CNOT Iaşi dar nu convinge