SCM Craiova a fost imposibil de oprit în repriza secundă și a câștigat la șapte goluri meciul cu HCM Slobozia.

HCM Slobozia nu a profitat de lotul decimat de accidentări al oaspetelor din Bănie și au părăsit înfrânte terenul de joc, o corecție aplicată de SCM Craiova, scor 23 – 30, în etapa a cincea din Liga Florilor.

HCM Slobozia a pierdut fără drept de apel pe teren propriu cu SCM Craiova, un meci de la care aștepta cu optimism o victorie.

Gazdele au început în forță și au avut un prim sfert de oră așa cum și-au dorit. Aproape fiecare atac s-a terminat cu gol iar pe apărare s-a stat exact și HCM Slobozia avea în minutul 15 patru goluri în plus, scor 9 – 5.

Inexplicabil însă, au urmat atacuri insuficient de bine pregătite, șuturi previzibile și ușor de scos de portar și SCM Craiova a început să recupereze terenul pierdut.

Cu un bilanț negru de doar două goluri marcate și șapte primite în mai puțin de zece minute, HCM Slobozia a trecut de la extaz la agonie și a încheiat repriza cu handicap de un gol, 13 – 14.

Mult dorita revenire în joc și, mai ales, pe tabelă nu s-a produs și SCM Craiova, cu Vizitiu și Nikoloc în mare formă, a știu să sancționeze breșele din apărare și să profite de ziua proastă a celor trei portărițe de la HCM Slobozia.

Scorul a început să ia proporții în favoarea oaspetelor care aveau cu un sfert de oră înainte de final cinci goluri în plus pe tabelă, 23 la 18.

HCM Slobozia dă impresia că poate întoarce soarta jocului, strânge la trei goluri dar are o superioritate numerică în care nu reușește să marcheze măcar un gol.

SCM Craiova zburdă pe teren și înscrie la fiecare aruncare la poartă și cu cinci goluri trecute în cont în tot atâtea minute de final își înscrie în palmares o victorie greu de digerat de gazde, 30 – 23 pentru echipa antrenorului Bogdan Burcea.

HCM SLOBOZIA: Polocoșer, Savko, Aron – Georgescu (4), Jlezi (4), Toma (3), Moldoveanu (3), Obedeanu (2), Vartic (3), Ilie (2), Ivan (1), Vacariu (2), Banciu, Naumenko, Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

SCM CRAIOVA: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru – Nikolic (7), Țicu (5), Vizitiu (6), Trifunovic (4), Tudorică (4), Colac (1), Șelaru (3), Orșivschi, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

Articolul precedentHCM Slobozia vizează o victorie pe teren propriu împotriva SCM Craiova
Articolul următorConsecința nesimțirii și nepăsării. Au luat foc gunoaiele pe străzile din Urziceni!