HCM Slobozia a defilat pe teren propriu cu modesta Ştiinţa Bacău

Ştiinţa Bacău n-a reuşit decât foarte rar să depăşească apărarea HCM Slobozia.

HCM Slobozia a marcat pentru prima dată peste 40 goluri. Victimă a fost modesta Ştiinţa Bacău, doar partener de antrenament cu public pentru liderul autoritar al primei serii din Divizia A.

HCM Slobozia a defilat pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău. Lovită în orgoliu de înfrângerea neaşteptată suferită cu o etapă în urmă, echipa văzută cu cele mai mari şanse la promovare în Liga Florilor şi-a vărsat nervii pe „lanterna roşie” Ştiinţa Bacău.

Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu nu şi-a lăsat adversarele să respire în primele minute şi după cinci goluri marcate la rând de gazde Monica Iştoc marchează pentru prima dată pentru Ştiinţa.

Iureşul a continuat nestingherit şi HCM Slobozia are o serie şi mai lungă de goluri marcate fără să primească, şapte la număr, suficiente pentru un concludent 22 – 7 la pauză.

Obişnuite să ridice pedala de acceleraţie atunci când au un avans decisiv, handbalistele de la Slobozia nu au repetat greşeala şi cu moldovencele şi ritmul infernal impus în prima repriză a continuat.

Cu o excelentă Cătălina Sava (11 goluri în meci) pe contraatac dar şi cu o apărare exactă în care s-au remarcat Andriyana Naumenko şi portăriţa Cristina Oancea, HCM Slobozia n-a cedat decât rar mingea iar oficialii meciului au avut misiune grea în a nota toate golurile înscrise de gazde.

HCM Slobozia se impune cu 44 – 18 şi rămâne lider de necontestat în prima serie din Divizia A cu 24 puncte din nouă etape, cu şapte peste tandemul Neptun Constanţa – HCM Piatra Neamţ.

HCM Slobozia: Savko, Aron, Oancea – Sava (11), Georgescu (6), Naumenko (6), Ivan (6), Toma (7). Vartic (3), Codrea (2), Jlezi, Obedeanu (3). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

ŞTIINŢA Bacău: Uricanu – Manoilă (7), Iştoc (3), Tală (2), Verşescu (1), Ciobanu (2), Aholtoae (1), Pădurariu (1), Faig (1), Onofrei, Andrieş, Grigoriu. Antrenor: Ion Arsene.

 

 

Articolul precedentLa PSD a avut loc dezbaterea succesorală. Bonus- Traseul oliței de noapte în partid
Articolul următorPreședintele Moraru se crede Junker