Dunărea Brăila a câştigat de fiecare dată când a jucat în sala "Andreea Nica" din Slobozia.

HCM Slobozia va avea un adversar de temut în optimile Cupei României. Dunărea Brăila, formaţie ce s-a impus de fiecare dată în meciurile directe din Liga Florilor, va veni la Slobozia.

HCM Slobozia a avut ghinion la tragerea la sorţi şi se va duela cu Dunărea Brăila pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa la Slobozia pe data de 17 martie dacă reprezentanţii celor două echipe nu vor conveni de comun acord o altă dată.

„Calificarea ar fi bine ar fi să ne aducă un adversar de factură medie pentru că ar fi un joc pentru pregătirea turneului semifinal. Vreau să fie un adversar de calibrul nostru, dacă picăm cu o echipă de top nu va avea relevanţă şi nici nu ne va ajuta în obiectivul pe care-l avem, promovarea în Liga Florilor.”, spunea înaintea tragerii la sorţi Gheorghe Covaciu, antrenorul HCM Slobozia.

Tehnicianul consideră foarte important un parcurs cât mai lung în Cupa României în vederea pregătirii celor patru meciuri de care pe care din turneul semifinal, respectiv turneul final unde se pun la bătaie cele două locuri din Liga Naţională.

Dunărea Brăila s-a impus în ultimul meci direct

În faza „şaisprezecimilor” Cupei României HCM Slobozia a depăşit dramatic Neptun Constanţa www.realitateadeialomita.net după un meci încheiat la egalitate în timpul regulamentar şi tranşat la aruncările de departajare de la 7 metri.

În schimb, Dunărea Brăila nu a avut vreo emoţie cu CSU Oradea, echipă de ligă secundă de care a trecut la o diferenţă de 30 goluri, scor 44 – 14!

Ultimul duel direct dintre HCM Slobozia, echipa ce conduce solidar prima serie din Divizia A, şi Dunărea Brăila, formaţia de pe locul 11 în Liga Florilor, s-a consumat în decembrie anul trecut la Brăila.

Gazdele au câştigat la pas meciul cu HCM Slobozia cu scorul de 39 – 22, misiune uşurată şi de subţirimea lotului oaspetelor, doar 11 handbaliste pe foaia de joc.

Articolul precedentAutocamion încărcat cu polietilenă răsturnat în comuna Ciocârlia
Articolul următorPresiuni de la Ministerul Dezvoltării pentru contracte de 400.000 de euro la primăria Ciochina!