Autocamion încărcat cu polietilenă răsturnat în comuna Ciocârlia

În această dimineață, în jurul orei 07.00, un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia. Conducătorul auto, rămas încarcerat în capul-tractor al vehiculului, a decedat.

În timp ce un bărbat de 56 de ani, cetățean bulgar, conducea autocamionul pe Drumul Național 2 din direcția Urziceni către Buzău, în apropiere de municipiul Urziceni ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol, aflat pe direcția sa de mers.

 

Din cauza modului în care s-au poziționat, în urma accidentului, cabina, remorca și încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă și scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viața bărbatului nu a putut fi salvată.

Impactul cu solul a condus la producerea unor avarii inclusiv la rezervor, existând scurgeri de motorină din acesta. Perimetrul a fost delimitat și au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere. (ISU Ialomița)

Articolul precedentDoar unul din patru asiguraţi medical din Ialomiţa este şi plătitor
Articolul următorHCM Slobozia a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru un loc în „sferturi” în Cupa României!