Gabriela Moldoveanu a marcat în tricoul Neptun Constanța multe goluri în poarta HCM Slobozia în meciurile din Divizia A și Cupa României.

Gabriela Moldovan și Florența Ilie au semnat cu HCM Slobozia pentru a juca în Liga Națională de handbal feminin. Ambele joacă pe postul de extremă dreapta și vin din Divizia A.

Florența Ilie este ultima achiziție anunțată de oficialii echipei feminine de handbal HCM Slobozia. Jucătoarea a împlinit de curând 23 de ani și a făcut parte din lotul României care a câștigat în 2014 titlul de campioană U18 a Europei.

Am ales HCM Slobozia pentru că are un lot tânăr. Mă bucur că se încearcă să se dea credit jucătoarelor tinere. Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele pentru noul sezon competițional. Consider că am făcut cea mai bună alegere și sunt convinsă că vom colabora bine împreună.”, au fost primele cuvinte ale Florenței Ilie după semnarea contractului cu HCM Slobozia.

Coșmarul sezonului trecut îmbracă tricoul HCM Slobozia

Florența Ilie vine de la Știința București și va juca pe postul de extremă dreapta, acolo unde postul este dublat de o altă handbalistă promițătoare. Gabriela Moldoveanu a semnat cu HCM Slobozia pentru a juca în prima ligă după ce a ratat această șansă cu echipa din sezonul abia încheiat, Neptun Constanța.

Gabriela Moldoveanu a fost una dintre cele mai de temut adversare din Divizia A pentru HCM Slobozia și a fost artizanul celor două victorii obținute de constănțence în meciurile din campionat cu formația pregătită de Gheorghe Covaciu. Handbalista de 24 ani a fost remarcată de managerul Nicolae Goidea și de antrenorul HCM Slobozia și la meciul direct din Cupa României iar acum își dorește să-și păstreze eficacitatea și la nivelul Ligii Florilor.

HCM Slobozia revine în Liga Națională cu jucătoarele experimentate care au pus umărul la promovare alături de care vor mai juca în afara celor două extreme dreapta interul Ștefania Bălăceanu, coordonatorul Alexandra Banciu și pivotul Ana Ciolan.

Formația din Slobozia va avea un buget mai mare față de cel de anul trecut după ce Primăria Slobozia a aprobat o finanțare de 2,95 milioane lei pentru sezonul competițional 2019 – 2020.

Articolul precedentEchipa de fotbal Unirea Slobozia are buget mai mare ca anul trecut
Articolul următorAcțiuni ale poliției împotriva vitezomanilor- peste 190 de sancțiuni în 24 de ore