HCM Slobozia se pregăteşte pentru revenirea în Liga Florilor iar meciul cu Dunărea Brăila din Cupa României este un test util.

Gheorghe Covaciu, antrenorul echipei HCM Slobozia, vede din confruntarea cu Dunărea Brăila din optimile Cupei României un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat.

HCM Slobozia – Dunărea Brăila, este meciul ce deschide astăzi, de la ora 17.00, în sala „Andreea Nica” din Slobozia, programul optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Prima clasată în prima serie din Divizia A împotriva formaţiei care a renăscut după ce şi-a schimbat antrenorii. O întâlnire între HCM Slobozia şi Dunărea Brăila a fost mereu una disputată cu mare ambiţie.

Până acum Dunărea Brăila a trecut de fiecare dată în meciurile oficiale de formaţia din Slobozia în cele patru sezoane din Liga Florilor în care au evoluat împreună.

„Un meci de Cupa României are un specific aparte. Joacă o echipă care vrea să intre în Liga Florilor cu o alta care s-a bătut până acum să scape de retrogradare. Va fi un joc frumos, un meci deschis oricărui rezultat. Depinde foarte mult de momentul jocului, cine va fi mai inspirat va avea câştig de cauză.”, prefaţează întâlnirea Gheorghe Covaciu, antrenorul HCM Slobozia.

HCM Slobozia nu are probleme de efectiv cauzate de accidentări. Doar Raluca Nicolae, venită după o operaţie la genunchi, se află încă în urmă cu pregătirea fizică şi parcurge un program special de recuperare.

 

 

Articolul precedentSorin Gafiţoi, primarul municipiului Feteşti, s-a şcolit ilegat pe banii contribuabililor
Articolul următorExpunere de motive pentru debarcarea lui Moraru de la Consiliul Județean