Secția de votare din Madrid unde s-a descoperit frauda de la Manasia.

Munteanu M. Ion, rezident în Spania de 12 ani, nu a putut vota la Madrid pe motiv că votase în România, la o secție din comuna Manasia.

Potrivit soției sale, Luminița Munteanu, personalul din secția de votare din Madrid i-au comunicat că votul aferent CNP-ului soțului fusese înregistrat la Manasia ieri, în jurul orei 11.00. Luminița Munteanu a povestit incidentul pe pagina de Facebook și a amenințat că va da în judecată primăria Manasia:

Oamenilor buni in ce țară trăim????Am fost la vot, am votat, dar stupoare, soțul meu nu a putut vota pentru ca deja in tara, la secția de votare Manasia-Urziceni …soțul meu figura ca a votat astăzi la orele 11 ale dimineții…Pai bai oameni buni soțul meu nu a mai fost în Țară de peste un an, cum dracu aveți voi votul lui când el este aici în Madrid????Scârbe ordinare ce sunteți.. dacă nu ni se întâmpla nouă nu credeam așa ceva daca auzeam de la alții.. uite ca se poate….Aloooo Primăria Manasia …va dau in judecata…nici nu știți cu cine v-ați pus nemernicilor….

Potrivit doamnei Munteanu, a fost prima dată când au încercat să voteze în Spania, la precedentele alegeri soții votând în România. În această dimineață domnul Munteanu a mers la ambasadă să depună o plângere. Ieri, membrii din secția de votare nu au putut să-i ofere nicio informație cu privirea la procedura prin care poate depune o sesizare. Cei doi soți sunt contrariați de faptul că datele personale ale domnului Munteanu au putut fi folosite în acest fel și nu înțeleg cum s-a putut întâmpla acestă fraudă din moment ce cartea de identitate a alegătorului se scanează la intrarea în secția de votare. Nu se cunoaște exact secția de votare care a înregistrat fraudulos votul domnului Munteanu.

Articolul precedentComunitățile de romi din Ialomița, depopulate și dezinteresate de vot
Articolul următorRezultatele alegerilor europarlamentare în Ialomița – PSD pică la 31%!