Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, al jandarmilor și polițiștilor locali au desfășurat pe 17 octombrie,in intervalul 9.00-13.00, o acțiune în Piața Agroalimentară și Bazarul Municipal din Slobozia.

Au fost verificate atât respectarea normelor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, cât și respectarea legislației privind comerțul și calitatea alimentelor și produselor comercializate.

IPJ Ialomița- „Au fost aplicate: 12 sancțiuni contravenționale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19;  2 sancțiuni la Legea 12/1990 (privind unele fapte de comerț); 2 sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice;, 3 sancțiuni la LG. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice,”ImagineValoarea totală a amenzilor este de 4300 lei.

În cadrul activităţilor au fost constatate 9 infracțiuni  privind mărcile și indicațiile geografice.

De asemenea au fost confiscate peste 220 de articole vestimentare, cosmetice și jucării, în valoare totală de 10.520 de lei.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentUnirea Slobozia, toate pânzele spre Liga 1! Victorie la Miercurea Ciuc
Articolul următor Botezuri, nunți şi logodne s-au lăsat cu amenzi peste weekend!