Poliţiştii ialomițeni, au întrerupt mai multe evenimente private  care încălcau dispoziţiile legale în contextul măsurilor de prevenire și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19 și a respectării Hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În orașul Căzănești polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 în valoare de 13.000 de lei în urma unei logodne organizată în curtea unei familii.

 Tot la Căzănești, într-un local de evenimente polițiștii au intervenit și au oprit organizarea unui botez la care erau invitate 40 de persoane, atât organizatorul fiind sancționat contraventional cu amendă în valoare de 3000 de lei cât și administratorul localului, cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

De asemenea, în municipiul Fetești polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei logodne în curtea unei familii, fiind aplicate 14 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 în valoare de 17.000 lei, precum și 16 sancțiuni la Legea 12/1991 în valoare de 37.500 muzicanților prezenți,  pentru efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege.

 În comuna Ograda, o cununie civilă ce avea loc într-un cort amenajat în curtea unei familii, a fost întreruptă de polițiști,  organizatorul fiind sancționat contraventional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Un botez, a fost întrerupt de polițiști în localitatea Malu Roșu, 25 de persoane fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO| Razie in piața și bazarul din Slatina. Amenzi record în patru ore
Articolul următorCutremur în România. În ce zone s-a resimțit