O familie a fost noaptea trecută la un pas de tragedie  O explozie din cauza unor scăpări de gaze combustibile, s-a produs într-o casă din comuna Gheorghe Doja, județul Ialomița. Deflagrația a fost urmată de un incendiu.

 La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la Garda de intervenție Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița – Substația Slobozia. În sprijinul salvatorilor au fost alertați și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, lângă locuinţă fiind găsită o persoană rănită, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care s-a autoevacuat și care prezenta arsuri de gradele I, II şi III pe suprafața corpului.

Imagine

Din interiorul locuinţei pompierii au salvat o femeie în vârstă de 83 de ani, pe care au predat-o echipajului SAJ, pentru îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, victimele conștiente au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În urma incendiului, au ars: mobilier, electrocasnice, materiale textile, tavanul din lemn pe aproximativ 20 metri pătrați. Locuința a suferit avarii datorită deflagrației.   Intervenția pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

Imagine

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBulgaria impune restricții drastice după explozia cazurilor de COVID-19 din ultimele zile
Articolul următorBilanț coronavirus: 5.593 de cazuri noi și 143 de decese. Vezi situația pe fiecare județ