Un incendiu violent a cuprins noaptea trecută o casă din Gimbășani județul Ialomița. Proprietarul în vârstă de 91 de ani, a fost ajutat de vecini să iasă, până la sosirea pompierilor.

La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri din cadrul Gărzii Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în interiorul locuinței, cât și la nivelul acoperișului.

Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările. A fost înlăturat riscul de explozie, din interiorul bucătăriei fiind scoase trei butelii de către forțele de intervenție.

Proprietarul a suferit un atac de panică și i-au fost acordate îngrijiri medicale de echipajul SMURD, ulterior a refuzat transportul la spital.

 În urma incendiului, provocat cel mai probabil de jarul căzut din sobă, au ars mobilier, bunuri electrocasnice, precum și acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați.

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 172. S-a dus vremea șaormei! Pandemia a schimbat preferințele culinare ale românilor
Articolul următorIalomițeni amendaţi pentru că nu au purtat masca de protecție