Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a reține un tânăr care a fost urmărit 25 kilometri înainte de a se răsturna cu mașina la intrare în Amara.

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a determina un tânăr de 20 ani din Hârșova să se predea. Oamenii legii l-au încătușat abia după ce s-a răsturnat cu autoturismul.

Focuri de armă pentru oprirea unui conducător auto ce nu posedă permis de circulație.

S-a întâmplat la intrarea în orașul Amara când tânărul de 20 ani aflat la volan a încercat să scape cu fuga după ce s-a răsturnat cu autovehiculul pe care-l conducea.

Tânărul fusese depistat în trafic pe raza comunei Bucu în timp ce rula cu mașina având defecțiuni la sistemul de iluminare.

Polițiștii au încercat să-l oprească folosind semnalele acustice și luminoase dar conducătorul auto a accelerat și a încercat să scape de oamenii legii.

Urmărirea a continuat aproape 25 kilometri până la intrare în orașul Amara, acolo unde autoturismul neînmatriculat a fost răsturnat în afara părții carosabile de șoferul fără permis de conducere.

S-a reușit imobilizarea tânărului abia după ce polițiștii care-l urmăreau au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 20 ani, originar din Hârșova, județul Constanța, pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Articolul precedentCentrul Cultural „Ionel Perlea” pierde UNESCO din denumire
Articolul următorFirmele deținute de Consiliul Județean Ialomița primesc lucrări de la proprietar prin atribuire directă