Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a reține un tânăr care a fost urmărit 25 kilometri înainte de a se răsturna cu mașina la intrare în Amara.

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a determina un tânăr de 20 ani din Hârșova să se predea. Oamenii legii l-au încătușat abia după ce s-a răsturnat cu autoturismul.

Focuri de armă pentru oprirea unui conducător auto ce nu posedă permis de circulație.

S-a întâmplat la intrarea în orașul Amara când tânărul de 20 ani aflat la volan a încercat să scape cu fuga după ce s-a răsturnat cu autovehiculul pe care-l conducea.

Tânărul fusese depistat în trafic pe raza comunei Bucu în timp ce rula cu mașina având defecțiuni la sistemul de iluminare.

Polițiștii au încercat să-l oprească folosind semnalele acustice și luminoase dar conducătorul auto a accelerat și a încercat să scape de oamenii legii.

Urmărirea a continuat aproape 25 kilometri până la intrare în orașul Amara, acolo unde autoturismul neînmatriculat a fost răsturnat în afara părții carosabile de șoferul fără permis de conducere.

S-a reușit imobilizarea tânărului abia după ce polițiștii care-l urmăreau au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 20 ani, originar din Hârșova, județul Constanța, pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere.