Asociația pentru copii cu autism din Ialomița va primi banii strânși din taxa de participare la o conferință pe teme de business susținută de Aliz Kosza.

Conferința de business cu Aliz Kosza va strânge fondurile din taxa de participare pentru Asociația pentru copii cu autism din Ialomița. Costul unui bilet este 150 lei.

Eveniment caritabil la Slobozia de pe urma căruia vor avea de câștigat copiii sprijiniți de Asociația pentru copii cu autism din Ialomița.

Aliz Kosza se va întâlni de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Ionel Perlea” cu oamenii de afaceri dornici să afle din secretele unui fost CEO ce a lucrat în companii de top din România.

Ce este modelul de business, cum se poate pune valoarea în piață, cum și pe ce construim modelul de business, interdependența și interconectarea modelului de business cu strategia sunt câteva dintre temele ce vor fi abordate.

Foarte importante sunt și studiile de caz recente din piața locală, toate în prezentarea doamnei Aliz Kosza.

Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată Asociației pentru copii cu autism din Ialomița și va fi folosită pentru susținerea terapiei copiilor cu autism care frecventează centrul.

Cu o parte din bani se vor achiziționa materiale necesare terapiei astfel încât copiii să se dezvolte armonios atât în plan psihomotor, cât și în plan cognitiv.

Articolul precedentDatoriile Spitalului Slobozia către furnizori au crescut de peste 16 ori în 2018 față de 2017
Articolul următorConsilierii locali PSD și PNL se opun măturatului stradal pe timp de noapte la Slobozia, dar avizează creșterea de tarife!