Doi din trei călători au rămas fără curse

Peroanele autogării din Slobozia au fost mai mult goale, în curse a plecat doar unul din trei autobuze.

Transportatorii ialomiţeni şi-au respectat ameninţările şi au anulat majoritatea curselor. Afectaţi au fost atât cei care doreau să ajungă în judeţele limitrofe cât şi călătorii spre destinaţiile mai scurte.

Nick Touring, unul dintre cei mai importanţi operatori din Ialomiţa, a decis anularea a două din trei curse obişnuite. Nemulţumit de ordinul semnat de ministrul transporturilor, Nicu Pericli, administratorul societăţii, a anunţat că societatea sa furnizează doar „servicii de avarie.”

„Am decis să lucrăm pe doar o treime din trasee. Am anulat curse intrajudeţene spre Bucureşti, Galaţi, Călăraşi dar şi în interiorul judeţului Ialomiţa, spre Urziceni, Feteşti ori Gheorghe Doja. Suntem decişi să continuăm această formă de protest până ce ministrul va retrage ordinul şi chiar să mergem până la greva generală. Cert este că astăzi am mers la cota de avarie.”, a precizat în cursul dimineţii pentru www.realitateadeialomita.net patronul firmei de transport.

El aşteptă cu încredere întrevederea programată joi după-amiază la Ministerul Transporturilor şi spune că este un transportator decis să meargă până la capăt în războiul cu oficialităţile centrale.

„Mă bucur că oamenii au înţeles care ne sunt necazurile. Nu mă aşteptam dar călătorii chiar ne-au dat dreptate, chiar dacă unii dintre ei au fost obligaţi să aleagă o altă soluţie pentru a pleca din Slobozia.”, a adăugat Nicu Pericli.

Dacă la plecările din municipiul reşedinţă de judeţ au fost probleme, călătorii de pe cursele din interior nu au fost afectaţi, chiar dacă traseele locale sunt operate tot de Nick Touring.

 

 

 

 

Articolul precedentTraficanți de droguri pe Facebook, trimiși în judecată de DIICOT
Articolul următorRevolta clanului Manivelă