Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a anunțat că sunt sute de primării în România pe care le amenință falimentul.

Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a criticat în termeni foarte duri decizia lui Adrian Nicolae Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, de a trimite pe trasee autobuze fără licență!

Deputatul liberal Tinel Gheorghe l-a atacat dur pe primarul de Slobozia pentru că și-a permis să încalce legea și să trimită pe traseele transportului în comun autobuze fără ca acestea să dețină licență.

Transportul local la Slobozia este bomboana pe colivă a administrației lui Adrian Mocioniu! Este o prostie inimaginabilă, mai prost de atât nu poți fi! Să dai drumul tu, primar, la autobuze pe traseu și poliția să le oprească și să le ia plăcuțele că nu au licență…”, a declarat Tinel Gheorghe.

Parlamentarul a adăugat: „Când au auzit oamenii din țară că ai dat drumul la autobuze să circule fără licență și Poliția le-a oprit și le-a luat plăcuțele de înmatriculare s-au întrebat dacă primarul este din Cascadorii râsului.”

Mocioniule, du-te la medicina ta veterinară!”

Întrebat cum ar fi procedat dacă ar fi fost în locul primarului de Slobozia, parlamentarul liberal a spus că legea nu trebuie încălcată invocând un așa-zis interes public.

Mai întâi trebuie să respecți legea, dacă știu că îmi trebuie licență de transport nu dau drumul la autobuze pe traseu. Ce se întâmpla dacă făcea unul dintre autobuze un accident? Mocioniule, ți-a trecut glonțul pe la ureche, dacă era vreun accident erai vai steaua ta! Mocioniu este inconștient.”, a precizat deputatul PNL.

Tinel Gheorghe i-a dat ca sfat primarului municipiului Slobozia să se întoarcă la meseria de bază pentru că la administrație a dovedit de trei ani că nu se pricepe.

Mocioniule, nu te supăra, stai la Primărie degeaba, încasezi banii administrației municipale de pomană. Nu ai nicio treabă cu funcția de primar, du-te la medicina ta veterinară, pe partea cu administrația n-ai nicio treabă. Nici tu, nici ăla de la județ, Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița. Sunteți paralel cu administrația, ați ajuns de râsul curcilor.”, a conchis Tinel Gheorghe.

Articolul precedentCrimă oribilă la Manasia. Bătrân de 73 de ani incendiat de concubină
Articolul următorÎncă o încercare de potabilizare a apei din municipiul Slobozia