Atacantul Nelu Bucă a fost letal cu două goluri marcate în meciul câștigat campionatul trecut de Unirea Slobozia la CS Tunari. Acum el va fi adversar.

Unirea Slobozia a primit în urma tragerii la sorți a Federației Române de Fotbal un adversar coleg de serie în liga a treia. Meciul se va disputa săptămâna viitoare la Tunari, marți sau miercuri, de la ora 17.30.

CS Tunari este următorul adversar pentru Unirea Slobozia în Cupa României la fotbal. Cu obiectiv clar de a merge mai departe, trupa lui Enache Costea vizează un nou succes pe terenul din localitatea ilfoveană.

Unirea Slobozia și CS Tunari evoluează în seria a doua a ligii a treia și în campionatul precedent echipa din Bărăgan a câștigat cu 3 – 1 pe terenul celor din Tunari.

Unirea Slobozia s-a calificat în a treia fază națională a Cupei României după ce a învins formația Bărăganul Ciulnița în vreme ce CS Tunari s-a distrat cu Viitorul Domnești, scor 9 – 0.

Duelul dintre cele două echipe va fi interesant și prin prisma lotului actual al ilfovenilor. Nelu Bucă, Gabriel Teodorescu și Mihai Adăscăliței au plecat în această vară de la Unirea Slobozia cu destinația CS Tunari.

În echipa de lângă capitală mai joacă fundașii Gabriel Lazăr și Adrian Ghinea, ambii trecuți și pe la Unirea Slobozia.

În etapa a treia națională a Cupei României au intrat în competiție cele 30 câștigătoare ale etapei precedente, printre care și Unirea Slobozia, 13 echipe ce au evoluat în ediția trecută de campionat în liga a treia și 11 echipe din actuala ligă a doua.