Asfalt transformat în apă de ploaie

Joi, 5 iunie, pe strada Tipografiei din Slobozia, s-a asfaltat în apă. Lucrările au fost executate de către Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia. Directorul societății, Valeriu Roșca, a refuzat să comenteze situația.

Lucrări de mântuială

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia execută în această vară „lucrări de asfaltare și întreținere străzi”în regie proprie. Joi, 5 iulie, la nici o oră după o ploaie torențială care a paralizat circulația rutieră în oraș, angajații DADP au reluat lucrările pe strada Tipografiei. Strada fusese decopertată cu o zi înainte, iar tronsonul de carosabil pe care s-a turnat asfaltul era îmbibat de apă. Ignorând apa din gropi, angajații au continuat să asfalteze strada sub directa îndrumare a șefilor lor. Directorul DADP Slobozia, Valeriu Roșca, a refuzat să comenteze absurdul situației.

DADP este în subordinea Primăriei Slobozia și efectuează lucrările de asfaltare în regie proprie. Reamintim că DADP Slobozia a achiziționat până acum 4274 de tone de asfalt, 2002 tone de mixtură asfaltică și 20 de tone de emulsie. Valoarea aceste achiziții este de 1, 68 milioane de lei. Achizițiile au fost făcute în urma unei licitații desfășurate pe 11 iunie. Firma care a câștigat licitația este Drumuri și Poduri SA și este subordonată Consiliului Județean Ialomița.

Articolul precedentSenin de ape pe străzile oraşului Slobozia
Articolul următorPompierii luptă cu efectele inundațiilor