Într-o clipă zece oameni au murit și șapte au fost răniți grav în accidentul teribil de la Sfântu Gheorghe.

Palidă consolare pentru familiile celor care și-au găsit sfârșitul în accidentul teribil de circulație de la Sfântu Gheorghe. Guvernul României va acorda ajutoare bănești în valoare totală de 122.000 lei.

Ajutoare financiare pentru familiile victimelor accidentului cumplit de la Sfântu Gheorghe produs sâmbătă, 5 octombrie.

Atunci un microbuz plin cu angajate la Mega Image a fost spulberat de pe șosea de un TIR scăpat de sub control. Nenorocirea a produs zece morți și șapte răniți grav.

Guvernul României a decis să acorde ajutoare financiare de urgență în valoare totală de 122.000 lei pentru sprijinirea familiilor victimelor cumplitului accident de circulație.

Fiecare familie în care s-a înregistrat un membru decedat sau rănit va primi suma de 5000 lei. În plus, pentru fiecare minor care s-a aflat în întreținerea persoanei decedate sau rănite se acordă 3.000 lei.

Vor beneficia 16 familii din comuna Munteni Buzău, locul de unde victimele plecaseră cu doar câteva minute înainte spre locurile de muncă din capitală.

Sumele vor fi plătite de către Agenția de Plăți și Inspecție Socială în a cărei rază teritorială au domiciliul sau reședința persoanele rănite ori decedate.

Beneficiari sunt soțul/soția ori rudele directe de gradul 1 sau 2, iar în lipsa acestora banii vor ajunge la persoanele care s-au ocupat de organizarea înmormântării sau care au responsabilitatea îngrijirii minorilor.

În accidentul de circulație de la Sfântu Gheorghe au murit șoferul microbuzului, în vârstă de 43 ani, și șapte femei cu vârste cuprinse între 22 și 51 ani, toți din comuna Munteni Buzău.

Șoferul camionului care a provocat tragedia de la Sfântu Gheorghe, un bărbat în vârstă de 43 ani din satul Poiana, comuna Ciulnița, a murit și el în momentul impactului frontal dintre cele două autovehicule.

Articolul precedentLimba de lemn în sos de rumeguș – cel mai apreciat preparat la festivalul gastronomic de la Orașul de Floci
Articolul următorLămpi stradale la un cost mediu de opt sute lei bucata pe ulițele comunei Săveni