Cu salarii nesimțit de mari pentru directori CNAIR nu mai are bani decât pentru cârpeli pe podul rutier de la Slobozia.

Reducerea cu 16 a numărului de directori din CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) va genera economii anuale în bugetul instituției de 10 milioane lei. În medie, fiecare director demis înseamnă cheltuieli cu 11.000 euro pe lună mai mici!

Aici sunt banii dumneavoastră: salarii de lux pentru directorii din CNAIR.

Din banii strânși din rovigenta pe care fiecare posesor de autovehicule din România este obligat să o dețină atunci când folosește drumurile naționale și autostrăzile șefii CNAIR încasau lunar salarii nesimțit de mari.

Adoptarea noii organigrame CNAIR a scos la iveală jaful bugetar executat lună de lună prin plata salariilor armatei de directori din cadrul Companiei.

11.000 euro pe lună, salariul mediul pe cap de director CNAIR disponibilizat

Noua organigramă, susțin cei din CNAIR, a fost stabilită în funcție de cerințele și principiile necesare eficientizării activității companiei.

Structura de conducere a CNAIR a suferit modificări substanțiale. Din 28 posturi de directori, în urma reorganizării au mai rămas doar 12 posturi, mai puțin de jumătate.

În cifre, reducerea numărului de directori va aduce în bugetul CNAIR o economie anuală de 10 milioane lei.

Raportat la numărul de 16 posturi de directori desființate, economia anuală pe cap de director este de 625.000 lei!

Schimbarea este susținută de necesitatea performanței tehnico-economice și financiare a companiei, care să se concretizeze prin rezultate certe și proiecte finalizate. Trecem de la o structură rigidă și stufoasă la o structură suplă și eficientă.”, a explicat modificarea organigramei Sorin Scarlat, directorul general CNAIR.

Articolul precedentLămpi stradale la un cost mediu de opt sute lei bucata pe ulițele comunei Săveni
Articolul următorProstia trage heblu la Slobozia. Concesionarea iluminatului public se amână