Accident soldat cu un mort Pe DN 2 A

Un accident grav s-a produs azi, în jurul orei 11.00, între două autocamioane și un autoturism. Evenimentul a avut loc pe DN2A, între localitățile Giurgeni și Țăndărei.

În ajutorul victimelor rezultate din accident au acționat echipaje de prim ajutor și de salvare de la Garda Țăndărei, precum și echipaje medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

Șoferul unuia dintre autovehiculele de transport marfă, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a rămas încarcerat în cabina TIR-ului, fiind necesare manevre de descarcerare pentru eliberarea trupului acestuia.

El a fost scos de pompieri în cel mai scurt timp, însă nu prezenta funcții vitale, motiv pentru care echipajele SMURD și SAJ de la fața locului au demarat procedurile de resuscitare. Manevrele au fost efectuate pentru mai bine de 45 de minute, însă nu au dat rezultate, fiind declarat decesul bărbatului.

Și celălalt conducător de TIR, un bărbat de 50 de ani, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat de urgență la spital. Ocupanții autoturismului nu au suferit vătămări.

Un alt eveniment rutier s-a produs astăzi în jurul orei 12.15 pe DN2, la ieșire din municipiul Urziceni către Coșereni.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. Cadrele de la Detașamentul Urziceni au intervenit pentru înlăturarea consecințelor evenimentului cu 2 autospeciale de stingere și descarcerare și o ambulanță SMURD.

Conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 51 de ani, i s-a acordat primul ajutor la fața locului, de cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță, iar șoferul autoturismului, de 45 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD către spitalul din Urziceni. (Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Ialomița)

Articolul precedentSpitalul Județean din Slobozia, executat silit de angajați
Articolul următorPesta porcină africană a ajuns la Țăndărei