Update.Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din județul Călărași, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, la momentul pătrunderii în intersecția cu Drumul Național 2A, nu a acordat prioritate de trecere și a fost acroșat de un alt autoturism, condus regulamentar din direcția Constanța către București, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Buești.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 50 de ani, precum și a altor trei femei cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, pasagere ale autoturismului condus de acesta, toți fiind transportați la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate (Biroul de presă al IPJ Ialomița).

Un accident grav de circulație a avut loc astăzi în jurul orei 17 la Slobozia. Accidentul s-a produs la intersecția variantei ocolitoare a municipiului cu bulevardul Chimiei, pe fondul neacordării de prioritate.

Din coliziunea a două autovehicule au rezultat 4 victime, dintre care două au rămas încarcerate. Trei femei și un bărbat, pasageri în cele două autoturisme au fost transportați la spitalul din Slobozia.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu salvări și autospeciale pentru descarcerare. Una dintre victime, o femeie, a fost transportată la UPU în stare de inconștiență.

Articolul precedent„Las Fierbinţi” îşi face „casă” în oraşul Fierbinţi Târg
Articolul următorPrimăria Slobozia se pregătește să-și ia o altă țeapă imobiliară la cimitir