Unirea Slobozia a câștigat cu 2 - 0 meciul amical cu Bărăganul Ciulnița.

Unirea Slobozia s-a reunit luni pentru pregătirea campionatului 2019 – 2020 și a avut deja un prim meci amical cu Bărăganul Ciulnița, revelația seriei a patra în sezonul abia încheiat.

Unirea Slobozia a câștigat primul meci amical al verii. Cu formule de joc în care și-au făcut loc inclusiv fotbaliștii aflați în probe, formația care se gândește din nou la promovare nu a avut probleme în a se impune cu 2 – 0.

Bărăganul Ciulnița, echipă ce a încheiat pe locul secund în liga a patra din Ialomița și a câștigat faza județeană a Cupei României, a fost invitată de Unirea Slobozia la un meci amical pe stadionul „1 Mai” din Slobozia.

Antrenorul reconfirmat Enache Costea a început meciul cu o formulă în care și-au găsit loc trei dintre jucătorii confirmați pentru noul sezon.

Experiența și valoarea fotbaliștilor de la Unirea au împins jocul în prima parte cu precădere spre careul celor de la Bărăganul Ciulnița.

A lipsit însă ultima pasă și majoritatea acțiunilor de atac s-au irosit în șuturi ușor de apărat ori trimise în afara cadrului porții.

Fără să apese prea tare pedala de accelerație, Unirea Slobozia și-a procurat la pauză avansul minim pe tabelă după ce atacantul Mihăiță Năstase a șutat în diagonală din interiorul careului.

Jumătatea secundă a fost una a schimbărilor repetate în care s-a dat credit inclusiv juniorilor aflați în lotul echipei ce a încheiat ultimul sezon în liga a treia pe locul 4.

După mai multe șanse de a marca, Unirea Slobozia a închis primul meci cu finanțatorul Consiliul Județean Ialomița pe tricou cu 2 – 0, gol marcat cu capul din interiorul careului mic de Florinel Ibrian.

Săptămâna viitoare va mai fi cel puțin un meci amical cu Metalul Buzău iar între 24 iulie și 2 august echipa va merge într-un cantonament la Piatra Neamț.

Printre antrenamentele specifice au fost discutate și două meciuri de verificare cu Cetatea Tg. Neamț și Ceahlăul Piatra Neamț.

Articolul precedentViorica Dăncilă, veste bombă despre pasajul de la Drajna. Când va fi gata și ce-i așteaptă pe constructori.
Articolul următorReabilitarea cu fonduri europene a sistemelor de irigații este încetinită de birocrație