Anul acesta, pe data de 3 aprilie, se împlinesc 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

 Pentru a marca acest moment aniversar, Jandarmeria Ialomița organizează o serie de manifestări 

 

  • sâmbătă, 25 martie a.c., acțiunii de plantare de copaci, care va avea loc în municipiul Fetești.
  • în perioada 25 martie – 04 aprilie a.c. – concursul on-line de desene cu tema ”Jandarmeria văzută prin ochii copiilor”, destinat copiilor cu vârsta de maxim 12 ani. Câștigătorii vor fi stabiliți pe baza voturilor primite pe Facebook și vor fi invitați la sediul Jandarmeriei Ialomița mircuri, 5 aprilie a.c. pentru ridicarea premiilor. 
  • vineri, 31 martie a.c. – turneul de minifotbal ”Cupa Jandarmeriei Române 2023”, ediția a XII-a, la care au fost invitați să participe reprezentanți ai structurilor de apărare, ordine și siguranță publică din județ;
  • luni, 03 aprilie a.c., începând cu ora 11.00 – prezentare de tehnică și mijloace de protecție și intervenție aflate în dotarea Jandarmeriei Ialomița, ce va avea loc în Parcul Ialomița din municipiul Slobozia. Cu această ocazie va fi prezentat publicului și cel mai tânăr coleg al nostru, cățelul EHU, care va fi cu siguranță pe placul celor mici, iar cei interesați de o carieră militară, pot afla detalii despre admiterea în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române.
  • miercuri, 05 aprile a.c. – participare la campania ”Donează sânge, salvează o viață”.

 

Pentru că în Jandarmerie, cuvântul ”EU” nu există – el este întotdeauna ”NOI”, jandarmii ialomițeni vă invită să sărbătoriți alături de ei această sărbătoare importantă.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentVIDEO FOTO Pescadoare bulgărești prinse la braconat în Marea Neagră
Articolul următorUcraina anunță sancțiuni împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, după declarațiile privind revendicările teritoriale