44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 35.000 de lei au fost aplicate de polițiștii ialomițeni în cursul zilei de astăzi, la două înmormântări, pe raza orașului Țăndărei și municipiului Fetești.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița s-au sesizat cu privire la faptul că în orașul Țăndărei are loc o înmormântare la care participă un număr mare de persoane, fără a se respecta măsurile de protecție individuală .

Evenimentul a fost monitorizat de polițiștii , cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali, fiind luate măsuri de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și de prevenire a răspândirii COVID-19.

Până în prezent, au fost identificate și sancționate 35 de persoane, printre care organizatorul evenimentului și 8 muzicanți. Valoarea sancțiunilor contravenționale este de 32.225 de lei.

 

De asemenea, tot astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că pe raza municipiului Fetești se desfășoară o ceremonie de înmormântare, la care participă un număr mare de persoane.

Pe perioada derulării funeraliilor au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 2790 de lei, pentru nerespectarea legislației în vigoare.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCulisele statului paralel | Fosta clasă muncitoare, jefuită de 1 miliard de dolari de „băieții deștepți” din sindicate – Cum a fost devalizat patrimoniul UGSR
Articolul următorAtenție, șoferi! Lucrări pe autostrada A2 București Constanța